DAca site-urile au mai putin de un an, si o autoritate mica, sa nu pui astfel de link-uri, poti incerca sapui doar in main page
DAca site-urile au mai putin de un an, si o autoritate mica, sa nu pui astfel de link-uri, poti incerca sapui doar in main page
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Toate sunt mai vechi de 2-3 ani iar 5 dintre ele au PageRank-u 5 sau mai mult. Atunci reformulez intrebarea, ptr site-urile cu autoritate ajuta mai mult sitewide links sau doar linkuri selective?
Am avut un caz in care un site a primit multe link-uri (fara a le cere cineva) de la trafic.ro si a fost penalizat instant. Totusi dupa vreo 2 luni si link building constant google a ridicat penalziarea. In concluzie nu cred ca strica link-urile site wide atata timp cat site-ul mai are link-uri de la alte domenii si daca numarul de link-uri si creste e mult mai bine. Also e recomandat ca site-urile sa nu fie din aceeasi clasa de ip-uri.
Domeniul era mai nou ce e drept asa ca nu pot sa spun cu siguranta ca nu era sand box desi tind sa cred ca nu. Am mai vazut site-uri cu o gramada de link-uri de la trafic fara sa faca ceva special doar ca sunt listate in clasamentul lor cand o sa gasec una o sa o postez eventual.
Btw lovelife nu crezi ca o infuzie de 2000 de link-uri de la acelasi domeniu poate aduce o penalizare de la Mr. G. ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)