mda, mersi de sesizare
Dar trebuia sa cerceteze 'SPAM'-ul actual nu sa vina cu un screen vechi. Asa pot sa va aduc si eu voua screenuri vechi si sa vorbesc ca si cum ar fi actual.
atitudine 'linistita' inseamna:
- sa accept tot ce se spune?
- sa fac plecaciuni sau sa multumesc ca ati avut marinimia de a ma condamna pe baza unor screenuri vechi?
Respect da, dar nu li... in dorsal pe nimeni findca este prieten cu xyz, admin sau proprietar de site xyz, la mine nu tine asta.
Atitudinea mea nu este binevenita?!
...findca ma apar si nu accepta sa fie trasa prin noroi prin afirmatiile unora de aici?
...findca nu face plecaciuni tuturor care se cred guru?
Atata timp cat nu incalc regulamentul acestui site, nu vad ce rost are amenintarea, ascunsa in recomandarea de a urmari forumul pe dinafara,
...se pedepseste atitudinea de integritate aici?!
Eu nu ma refeream cu xyz la cei care ofera acest forum sau platforma, nu-mi intoarceti vorbele dupa dorinta.
...cu romanul xyz puteam sa scriu userul xyz sau membrul forumului xyz, nu faceti din aceasta fraza una discriminatorie sau una lipsita de respect, atata timp cat nu este.
Pacat de acest thread, sorry celui care l-a inceput.
Nu a fost dorinta si nici intentia de a scrie aici offtopicuri, dar nici nu ma las tras prin noroi de nimeni, egal cine este si ce functie are, fie aici sau in viata 'reala'.
...iar amenintarile nu le accept nici atat
Ciao