Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: mai multe schimburi

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit mai multe schimburi

mai am 2-3 locuri maxim pe | Anunturi gratuite online (pr 4)

am mai multe locuri pe Citate celebre, proverbe , famous quotes (pr 0) , dar este un site intretinut cu destule linkuri spre el . Probabil la urmatorul update o sa ia un pr 4 .
    Linkurile vor aparea undeva prin partea dreapta, probabil o sa renunt la "ultimele comentarii" . Pt. acest site fac schimb numai cu site-uri din domeniul cultura, educatie .

Animale si Anunturi animale - ambele pr 0, domeniul are cateva luni vechime, dar pana acum n-am avut timp sa-l promovez prea mult, urmeaza de acum inainte

mai pot oferi link si pe Poze funny, filmulete haioase, bancuri - (pr2 , vizitatori mai mult de pe stumble upon)

cam atat, daca aveti mai mult de 20 de schimburi catre alte site-uri, oferta nu e valabila pt. voi...poate decat pt Poze funny, filmulete haioase, bancuri -

cine e interesat sa ma contacteze pe mail (nu pe pm) totsnar [at] yahoo [punct]com
    :)

KissTeam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

Fac io cu anunturi gratuite online.. Iti pot pune link pe www(dot)evogamez(dot)net si (dot)com PR3 amun2.. in schimbu la un link pe acel site cu Pagerank 4. Astept rasp. aici, nu pe PM

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

cred ca gumesti cu evogamez(dot)net ! Am uitat sa precizez, fac schimb numai cu site-uri serioase !
    ms oricum de oferta !

frankcadillac este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Vârstă
    36
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de allergic Vezi Post
    cred ca gumesti cu evogamez(dot)net ! Am uitat sa precizez, fac schimb numai cu site-uri serioase !
    ms oricum de oferta !
    Acelasi lucru peste tot ! Arata-mi unde scrie daca un site este serios sau nu ? Citeste articole despre google, un link este un link nu conteaza natura lui, de unde provinde, ce fel de content . Content slab nu te trage in jos, din contra te ridica, chiar daca foarte putin . Este adevarat ca cele cu continut apropiat te ridica mai mult, dar niciun link nu te trage in jos. Daca ai un cuvant pentru care concurezi in google ai face bine sa apari pe tot felul de siteuri cu diferite continuturi..nu numai la fel [ sursa: forums.Digitalpoint.Com ]
    Imi cer scuze pentru off-topic, dar din ce in ce mai multe posturi de genu se gasesc prin toate forumurile romanesti !

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

fiecare cu parerea lui . Nu conteaza de unde primesc eu link f. mult , dar conteaza catre cine pun eu link
    Imagini atașate Imagini atașate

UzZzY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th April 2007
    Posturi
    44
    Putere Rep
    33

Implicit

Ce zici impartim niste cuvinte cheie intre animalpedia si Anunturi animale ?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

sure, asa mai merge, noi 2 mai avem un schimb de linkuri .Da-mi te rog un mail pe totsnar[at]yahoo[punct]com pentru detalii, sau ma gasesti pe mess
    PS : imi place noua versiune a site-ului.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de frankcadillac Vezi Post
    Acelasi lucru peste tot ! Arata-mi unde scrie daca un site este serios sau nu ? Citeste articole despre google, un link este un link nu conteaza natura lui, de unde provinde, ce fel de content . Content slab nu te trage in jos, din contra te ridica, chiar daca foarte putin . Este adevarat ca cele cu continut apropiat te ridica mai mult, dar niciun link nu te trage in jos. Daca ai un cuvant pentru care concurezi in google ai face bine sa apari pe tot felul de siteuri cu diferite continuturi..nu numai la fel [ sursa: forums.Digitalpoint.Com ]
    Imi cer scuze pentru off-topic, dar din ce in ce mai multe posturi de genu se gasesc prin toate forumurile romanesti !
    De acord ca nu te trage in jos. Ar fi stupid, pentru ca nu tu controlezi cine iti pune link-uri. Asa daca as vrea sa dau jos un competitor pe keyword, mi-as face 100 de blog-uri cu spam pe blogpost si as pune mii de link-uri catre el.

Dar cand faci link exchange, tre sa te intereseze calitatea (si eventual si PR-ul daca esti curios de el). Pentru ca una e sa iti transferi din PR-ul tau 4, ca sa primesti inapoi link juice de la un PR1. Corectati-ma daca nu zic bine.

@allergic:

Te doare mana sa ii raspunzi frumos? Ce era asa greu sa ii spui, nu mersi, caut altceva, fara sa arunci cuvinte aiurea.

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de allergic Vezi Post
    mai am 2-3 locuri maxim pe | Anunturi gratuite online (pr 4)

am mai multe locuri pe Citate celebre, proverbe , famous quotes (pr 0) , dar este un site intretinut cu destule linkuri spre el . Probabil la urmatorul update o sa ia un pr 4 .
    Linkurile vor aparea undeva prin partea dreapta, probabil o sa renunt la "ultimele comentarii" . Pt. acest site fac schimb numai cu site-uri din domeniul cultura, educatie .

Animale si Anunturi animale - ambele pr 0, domeniul are cateva luni vechime, dar pana acum n-am avut timp sa-l promovez prea mult, urmeaza de acum inainte

mai pot oferi link si pe Poze funny, filmulete haioase, bancuri - (pr2 , vizitatori mai mult de pe stumble upon)

cam atat, daca aveti mai mult de 20 de schimburi catre alte site-uri, oferta nu e valabila pt. voi...poate decat pt Poze funny, filmulete haioase, bancuri -

cine e interesat sa ma contacteze pe mail (nu pe pm) totsnar [at] yahoo [punct]com
    citate-celebre.com -> facem un exchange (daca nu s-au epuizat locurile)? Eu am citate-celebre.ro
    Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

da , il stiu . Chiar iti pusesem mai demult un link din greseala, am pus .ro in loc de .com. Noroc ca mi-am dat seama dupa cateva zile

cat despre schimbul de linkuri iti pune link pe versiunea in engleza pentru ca su al tau e in engleza..plus ca are destul multe linkul in footer . Varianta in engleza e asta Albert Einstein Quotes | Famous quotes, quotations

Daca esti interesat, da-mi un mail

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LE 3 way cu mai multe situri
    De revenco_andrei în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th July 2010, 17:10
  2. LE cu mai multe Site-uri
    De mihh în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 10th July 2010, 13:41
  3. Rog schimburi de link-uri ...
    De BeFree în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3