In ultimele zile am ajuns sa urasc firmele de hosting. Deja sunt la a 2-a firma si am aceeasi problema. Initial totul merge perfect, nu am absolut nici o conversatie cu cei de la support. Dar dupa cateva luni totul incepe sa o ia razna: pica serverul, sql-ul o ia la vale, se schimba versiunea de php, etc.
Istoria mea:
- edomenii: ok serviciul, dar aveam nevoie de reseller si la ei era foarte scump
- hostnine.com: am stat aproape 1 an la ei dupa care au inceput sa le pice serverele
- resellerzoom: de vreo 3 luni, totul era perfect. Acum am contul plin de erori.
Ma enerveaza la culme problema cu gazduirea. In loc sa ma ocup de ce imi place (coding, design, etc) eu pierd timpul incercand sa rezolv/raportez probleme aparute din cauza lor sau mut conturi intregi de pe un host pe altul.
Pana acum ca cerinte aveam 100GB trafic, php, mysql, cpanels (deci nimic special) si plateam aprox 20-25$/ luna. E cumva prea putin? Exista servicii mai scumpe dar care ofera o calitate superioara a serviciilor?
Mentionez ca inca sunt la stadiul de reseller (shared environment); nu am nevoie pentru un vps inca.

Răspunde cu citat