Vand script SoSo News Express Pro.2.0.4. Valoreaza aproape 400$ (385$).
Ofer instalarea scriptului pe serverul pe vare doriti (& domeniul propriu la fel) pentru 250 RON (putin negociabil)...![]()
PM pentru mai multe informatii
Vand script SoSo News Express Pro.2.0.4. Valoreaza aproape 400$ (385$).
Ofer instalarea scriptului pe serverul pe vare doriti (& domeniul propriu la fel) pentru 250 RON (putin negociabil)...![]()
PM pentru mai multe informatii
Soso news costa $195 cu 1 an free upgrades - SoSoVN Pretul care il ceri e de 2 ori mai mare, de ce?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cred ca stiu eu de ce: a cumparat cu 295 dolari, cu drepturi de instalare pe 2 domenii. Probabil vrea sa-si scoata banii.
Uite colea mai mult despre pachetele oferite:
SoSoVN
IN plus, s-a ajuns deja la versiunea SoSo News Express Pro 2.1.1
Si mai ofer SI PHPCow
Cat de bun e scriptul acesta? Stiti ceva site-uri facute cu el? Poate in limba romana.
Este destul de interesant si frumos facut... Nu pot sa postez nici un link inca pentru ca nu am destule posturi.
NU are fisier de limba in romana dar e usor de tradus...
Cum poate sa fie 250 Ron mai mare ca 195 $ ? Eu am zis aproape 400$ costa scriptul pe site-ul oficial
Ultima modificare făcută de Diana; 9th January 2008 la 09:31.
nu trebuie sa fie neaparat linkuri, stiu sa intru pe acele siteuri si daca nu e link.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)