Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Hostmonster

gigipok este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Locaţie
    Tgv
    Vârstă
    41
    Posturi
    120
    Putere Rep
    33

Implicit Hostmonster

se da un site care are aprox 2000 si ceva unici pe zi si cam 12-14.000 afisari.
    nu mai am loc unde il hostez acum (face mai mult de 45 Gb trafic pe luna ) si am un cont la hostmonster.
    Vreau sa stiu daca as putea avea probleme cu el pe hostmonster.

Mai am un site la ei dar e mic, si nu vreau sa ma trezesc cu site-ul principal blocat pt ca am mancat prea mult procesor.
    Stiu ca scrie ca au tot nelimitat dar stim toti ca nelimitat nu inseamna nelimitat.
    Contul meu la ei e hostat pe un server cu 8 procesoare. si e incarcat in medie cam la 3-4, insa nu e pe rosu.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Locaţie
    Tgv
    Vârstă
    41
    Posturi
    120
    Putere Rep
    33

Implicit

n-are nimeni site-uri la ei?
    hmm.. tocmai am vazut ca mai sunt inca 1763 domenii pe acelasi ip.. cam mult nu?
    Ultima modificare făcută de gigipok; 23rd November 2008 la 23:43.

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

am eu cont la hostmonster si cred ca in curand o sa ma schimb pe un hosting de la noi. asta si din cauza ca 90% din vizitatori sunt din Romania. vreau sa zic ca pe la 1500 de vizitatori zilnic se incarca destul de greu
    m-am bucurat la spatiu mult si la trafic, dar se pare ca am de suferit la viteza de incarcare.

blackangel32 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Onesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    162
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de odiv Vezi Post
    am eu cont la hostmonster si cred ca in curand o sa ma schimb pe un hosting de la noi. asta si din cauza ca 90% din vizitatori sunt din Romania. vreau sa zic ca pe la 1500 de vizitatori zilnic se incarca destul de greu
    m-am bucurat la spatiu mult si la trafic, dar se pare ca am de suferit la viteza de incarcare.

nu stiu cum se face .... dar o observ de la o vreme ca pe forum se da un raspuns numai de dragul de a scrie .
    sau numai de dragul de a mai avea un link catre site-urile din semnatura ...
    nu e asa odiv ? .... omul am intrebat ceva foarte clar de ce nu ii dai un raspuns concret ? daca omul vobeste de Bulevardul Libertatii ... tu de ce il trimiti in Ferentari ?

si acum gigipok sa iti raspund la intrebare .... atat timp cat site-ul este corect optimizat si nu ai avut probleme cu el pe alt server nu vei avea probleme nici pe hostmonster .... hostmonster este unul din host-urile pe care le folosesc de cativa ani de zile fara absolut nici o problema .

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Locaţie
    Tgv
    Vârstă
    41
    Posturi
    120
    Putere Rep
    33

Implicit

mi se pare naspa chestia cu 1763 de domenii pe acelasi ip..putin cam mult dupa parerea mea (neavizata) + load la server de 4 in medie
    ah.. si site-ul e in .ro

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu conteaza numarul de domenii de pe un IP.. poate sa fie un singur site care sa ocupe toate resursele serverului sau cateva sute de siteuri mici care sa nu consume decat foarte putine resurse.
    Cand ajungi la un nr mare de vizitatori deja trebuie sa te gandesti la altceva decat un cont shared.. eventual un VPS sau un server dedicat.

odiv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Locaţie
    Vaslui
    Vârstă
    40
    Posturi
    274
    Putere Rep
    33

Implicit

@blackangel32 - nu ma incanta cu nimic acele linkuri din semnatura de pe pagini fara pr.
    am cont la hostmonster de vreun an si ceva si in utlima vreme, cand au inceput sa creasca vizitatorii vreau sa spun ca site-urile se incarca greu.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Locaţie
    Tgv
    Vârstă
    41
    Posturi
    120
    Putere Rep
    33

Implicit

m-am gandit la un vps.. dar nust daca sunt acolo inca.. totusi..
    recomandati-mi ceva.. preferabil localizat in ro, dar ar merge si din afara daca are pret un raport mai bun calitate/pret..
    dar daca ma gandesc mai bine cred ca o sa negociez cu hostingul un pachet personalizat.. ca momentan pe serverul unde sunt eu mai sunt inca 4 site-uri.. dintre care 3 sunt ale mele (totusi astept si oferte de vps)

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Inainte sa fi trecut pe dedicat aveam cont la hostmonster.
    Aveam cam 5-6000 unici ,si aveam si compresie pe fisiere pt arhivarea htmlului...
    Mergea normal pt distanta SUA Romania...
    Oricum la un host e bine sa te uiti la ping request time.La hostmonster este undeva la 180.

Ar trebui sa te uiti si la felul cum ai optimizat baza de date si ce interogari ai...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •