Daca ai un site in limba romana e bine ca serverul sa fie in RO. Conteaza un pic in SERPS.
Daca ai un site in limba romana e bine ca serverul sa fie in RO. Conteaza un pic in SERPS.
eu am fost multumit de 2 furnizori ni Romania megahost.ro si saptiul.ro cu cei de la edomenii am avut multe probleme, mereu imi peirdeau banii prin contul lor si imi cereau din nou bani
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mi se pare scump reseller 100 gb cu 25 $ / luna mai ales la asa servicii.
Vreau sa fac si eu o plangere publica referitoare la serviciul de gazduire oferit de asa zisa firma Kangoo Development (GAZDUIRE US).
In primul rand vreau sa spun faptul ca s-a intamplat de nenumarate ori ca hostul sa fie picat cateva ore..chiar si zile intregi..
Acum, mai nou, de vreo 6 zile hostul a fost picat..niciun site nu a functionat..ca si client, normal ca am incercat sa iau legatura cu responsabilii de acest lucru..insa iai de unde nu-s..dupa nenumarate incercari de a-i contacta m-am ales cu timpul pierdut..si nimic mai mult..se pare ca se feresc de a da o explicatie clientilor..sa nu mai spun ca siteul lor http://gazduire.us nu mai exista..
Cireasa de pe tort a venit acum 2 zile cand se pare ca hostul a revenit..dar a revenit cu o surpriza pentru clienti..toate fisierele din conturi au fost sterse...mai mult..s-a facut update si la softul de la sql...astfel incat nicio baza de date nu mai functioneaza...
Asadar, dupa 6 zile in care hostul a fost down..hostul a revenit lasand clientii cu gurile cascate..
Poate macar aici vinovatii se simt si ofera un raspuns pentru cele intamplate..
Ultima modificare făcută de catalindeva; 14th November 2008 la 19:56.
Ai folosit pentru contact si kweb ro? De asemenea din cate stiu user-ul de aici SeerKan are legatura cu Kangoo Development.
Da, le-am trimis mail pe adresa de yahoo, i-am dat PM userului de aici, am folosit formularul de contact de pe kweb ro si nu am primit niciun raspuns..
Se pare ca se feresc de clienti..![]()
si eu folosesc pentru 2 site-uri host de la cei de la fosta gazduire.us . Asa e, cateva zile au fost picate serverele (de pe data de 5.11 pe la amiaza pana pe data de 9.11 spre seara). Am luat legatura cu userul de aici, SeerKan, care foarte politicos mi-a explicat ca se muta serverele din SUA in Romania, iar aceasta operatiune dureaza cateva zile, iar apoi trebuie modificate DNS-urile. Este adevarat ca el mi-a spus ca se va rezolva cu 1 zi mai repede sau 2, dar au aparut ceva probleme si a durat atat. Tot ce trebuie sa faci e sa setezi noile dns-uri la siteuri ro1.k-servers.com si ro2.k-servers.com si totul va merge ca inainte. La cpanel foloseste datele cu care te logai si inainte...
ps: mentionez ca nu am nici o legatura cu firma de gazduire, ci sunt doar un client de-al lor.
Cred ca trebuia sa-si anunte ei clientii de modificari nu sa-i cauti tu pe forumuri si site-uri. Dureaza cateva zile? La transporta cu DHL?![]()
A revenit si siteul meu..dar a ramas tot pe serverul din SUA...mai schimb NS-urile pe Romania sau il las pe SUA?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)