Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: WordPress hosting

emusro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th August 2013
    Posturi
    86
    Putere Rep
    28

Implicit WordPress hosting

Salutare,

Nu am mai postat de ceva vreme pe acest forum insa imi propun sa revin in forta.

De ceva ani, WordPress hosting castiga din ce in ce mai mult teren - motivul fiind unul simplu, cmsul este extraordinar de flexibil si foarte utilizat. Sunt sigur ca multi dintre voi folositi WordPress si am o intrebare, aveti servicii de web hosting special create pentru WordPress ? sau folositi webhosting normal ( Linux/cPanel ) ?

Indiferent de raspuns, as aprecia daca am putea face niste comparatii intre hostingul normal si cel dedicat WordPress. Cei care au WordPress hosting, ce aveti in plus/minus ? Cei care aveti WordPress pe hosting normal, intampinati probleme ?

O zi buna va doresc!

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de emusro Vezi Post
    Salutare,

Nu am mai postat de ceva vreme pe acest forum insa imi propun sa revin in forta.

De ceva ani, WordPress hosting castiga din ce in ce mai mult teren - motivul fiind unul simplu, cmsul este extraordinar de flexibil si foarte utilizat. Sunt sigur ca multi dintre voi folositi WordPress si am o intrebare, aveti servicii de web hosting special create pentru WordPress ? sau folositi webhosting normal ( Linux/cPanel ) ?

Indiferent de raspuns, as aprecia daca am putea face niste comparatii intre hostingul normal si cel dedicat WordPress. Cei care au WordPress hosting, ce aveti in plus/minus ? Cei care aveti WordPress pe hosting normal, intampinati probleme ?

O zi buna va doresc!
    Din perspectiva unuia care cochetează cu ofertarea de servicii WP-hosting, aș aminti căteva detalii ce pot face diferența între servicii
    - mai multe resurse alocate sau chiar alocarea unui server propriu (odata cu creșterea numărului de plugin-uri instalate, nevoile WP cresc aproape exponențial, fapt deseori ignorat de beneficiar)
    - asistență tehnică, migrări și actualizări automate (da, mai există utilizatori care nu știu sa actualizeze un blog)
    - posibilitatea unor reduceri la module/teme 3rd party
    - scalabilitate
    - implementarea de CDN
    - asistență la securizarea site-ului (ex. atacuri wp-login / xmlrpc.php)
    - scanări proactive de testare a vulnerabilităților
    - in general orice alte servicii care lasă utilizatorului doar sarcina adăugării de conținut

PS: certificatele SSL (basic) sunt oricum gratuite
    .:|:.

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    14th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    18

Implicit

Uite un host special pentru WordPress: Găzduire WordPress - Simplenet Hosting. Din ce înțeleg, tipul îi ajută pe clienți să-și configureze și optimizeze site-urile și le oferă ceva teme bazate pe thesis, free. Eu nu am la el dar e destul de cunoscut printre bloggeri.

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Unul dintre cei foarte multumiti de Simplenet sunt eu.
    Pe mine Andrei Chira de la Simplenet m-a ajutat chiar inainte sa-i fiu client.
    Exista posibilitatea testarii (gratuit) timp de 7 zile (cred).
    Am mai vazut ca exista si Keyhost.ro (nu l-am testat).

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

Astia din Romania viseaza cu WP hosting.
    E doar o metoda de a atrage coiotii la carne stricata. Un server normal pentru shared care are toooate cele instalate pentru WP, va zic ei, nu le are sau daca le are le are setate la minimul absolut.
    Am folosit/folosesc de la Bluehost. Scump dar wow!

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

Implicit

Bluehost nu sunt chiar atat de wow.
    Cat timp ai site pentru publicul romanesc este recomandat ca site-ul sa fie hostat pe un server in Romania.
    Plus ca avem si noi firme de gazduire web mai mult decat ok, nu este cazul sa aruncam cu pietre in ei.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th August 2013
    Posturi
    86
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Astia din Romania viseaza cu WP hosting.
    E doar o metoda de a atrage coiotii la carne stricata. Un server normal pentru shared care are toooate cele instalate pentru WP, va zic ei, nu le are sau daca le are le are setate la minimul absolut.
    Am folosit/folosesc de la Bluehost. Scump dar wow!
    Si eu merg pe principiul ca o companie mica iti ofera servicii de suport mai de calitate. Bluehost este foarte mare, fiecare client e doar un alt numar, nimic altceva. Bluehost este sub umbrela EIG - cand vine vorba de suport, cam scartaie.

Eu am gasit o companie mai mica si sunt multumit de ei. Tehnologie buna si suport extraordinar. Inca ii testez, voi reveni cu o recomandare dupa ce ma asigur ca sunt intr-adevar buni - am de la ei abia de 3 luni, mai astept 3 sa vad cum e .

Ethos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    14th June 2016
    Locaţie
    Bistrita-Nasaud
    Posturi
    44
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de emusro Vezi Post
    Si eu merg pe principiul ca o companie mica iti ofera servicii de suport mai de calitate. Bluehost este foarte mare, fiecare client e doar un alt numar, nimic altceva. Bluehost este sub umbrela EIG - cand vine vorba de suport, cam scartaie.

Eu am gasit o companie mai mica si sunt multumit de ei. Tehnologie buna si suport extraordinar. Inca ii testez, voi reveni cu o recomandare dupa ce ma asigur ca sunt intr-adevar buni - am de la ei abia de 3 luni, mai astept 3 sa vad cum e .
    Păi zi care. Ce să așteptăm încă 3 luni? Deocamdată, ne zici despre ce companie e vorba cu câteva rezerve - ai evaluat-o doar 3 luni. Dar măcar avem o informație.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th August 2013
    Posturi
    86
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut, despre chemicloud.com este vorba. Au servere in mai multe zone ale lumii, printre care si Romania, inca imi pastrez parerea, pentru moment sunt foarte multumit de ei.

soferiauto este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    33
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

Implicit

iti recomand webfactor. O firma destul de serioasa si veche pe piata din Romania. Au mentenanta foarte buna si raspund destul de repede la tickete in caz de intampini anumite probleme.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hosting optimizat Wordpress
    De AlexMar în forumul WordPress
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th November 2015, 13:15
  2. Etape instalare Wordpress si tema Wordpress
    De Duca Adrian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2014, 23:19
  3. WordPress Hosting Free
    De oviolaru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th December 2013, 18:55
  4. Hosting VIP pe Wordpress.com
    De Alex Dumitru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 5th March 2010, 14:23
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •