da si webfactor sunt buni. am avut de la ei au servere ok si asistena ok pacat ca 24/7 e doar suport pe tichete.
da si webfactor sunt buni. am avut de la ei au servere ok si asistena ok pacat ca 24/7 e doar suport pe tichete.
Eu m-am mutat de la Webfactor la Simplenet pe un pachet similar ca preț. M-am mutat pentru că WBF avea timp mare de răspuns la server, iar asta îmi dădea peste cap viteza de încărcare a blogului - când le-am spus, mi-au zis să achiziționez un pachet mai mare dacă vreau timp de răspuns mai mic. Mergeți pe Simplenet pentru Wordpress, se mișcă foarte bine.
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
simplenet nu am incercat pana acuma dar la fel am auzit ca sunt buni, pentru moment raman cu chemicloud. aseara am ramas super surprins de o chestie ... instalasem un wordpress si aveam mai multe pluginuri neconfigurate pt install, le lasasem balta pentru o perioada am fost ocupat cu altele si ce sa vezi ? am primit mail de la ei in care imi spun de acele pluginuri, ba mai mult se ofera sa ma ajute sa le setez - ceea ce mi se pare wow pentru cat le dau pe luna. colac peste pupaza, mi-am cumparat o tema de pe themeforest si tot ei imi spun ca ma pot ajuta pe gratis sa imi seteze tema ca in demo- am ramas masca, foarte placut surprins de suport si asistenta.
Pare cam reclama mascata asta.
Nu imi sta in fire sa fac asta, daca se interpreteaza asa imi pare rau. Nu am nici o legatura cu ei, sunt doar foarte multimit de servicii si impartasesc si cu altii nimic altceva.
Sincer, mai reclama mi se pare
"Mergeți pe Simplenet pentru Wordpress, se mișcă foarte bine."
decat ceea ce am spus eu![]()
pot da un mare plus celor sau celui de la simplenet pentru viteza de incarcare a siteului , pretul e un pic cam maricel
Hai sa fiu eu putin on-topic.
Raspunzand unui alt topic Hosting strain ! am intrat pe DreamHost am vazut ca si ei au hosting wordpress https://www.dreamhost.com/hosting/wordpress/
Cam scump, dar ei zic ca este " fully managed", n-am testat si nici nu am de gand.
Insa unui occidental probabil i se pare convenabil raportul bani/timp economisit.
Nu mai CAUT content writer
Gandesc la fel ca tine Marius! Intr-adevar DreamHost ofera WP fully managed insa cu supportul stau putin mai slab - e o companie buna dar cred ca sunt foarte mari si de asta cateodata este nevoie de ceva mai mult timp pana sa se ocupe cineva de problema ta. Asta e principalul motiv pentru care as merge cu o companie mai mica - ofera mai multa atentie clientilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)