Acum 4-5 ani foloseam dreamhost si hostgator. Imi placea ca am mult spatiu de stocare si domenii nelimitat pe care le pot adauga. De ceva timp nu am mai folosit nici un pachet de la ei. Mai foloseste cineva hosting strain ? ce firme recomandati ?
Acum 4-5 ani foloseam dreamhost si hostgator. Imi placea ca am mult spatiu de stocare si domenii nelimitat pe care le pot adauga. De ceva timp nu am mai folosit nici un pachet de la ei. Mai foloseste cineva hosting strain ? ce firme recomandati ?
Folosesc Lunarpages si Hostgator. Primul nu-l recomand sub nicio forma, numai probleme si limitari.
Al doilea e ok.
Hostgator ofera servicii profesionale. Daca ai fost multumit, de ce nu te intorci la ei, cauti ceva mai ieftin?
Hostagator nu se mai merita, poate odata erau ok, dar acum nu mai ofera niciun fel de suport + ca au scumpit masiv pachetele in ultimii ani
Din punctul meu de vedere nu se merita sa ai de a face cu Endurance International Group (EIG) - umbrela sub care este Hostgator, bluehost, asmallorange, arvixe, si multi altii - https://en.wikipedia.org/wiki/Endura...national_Group
De ce? Pentru sunt foarte mari si o foarte mare parte din support este outsourced in India, suportul lasa de dorit si degeaba ai servere foarte bune daca sunt supra aglomerate, iti raspund odata la 2 zile la tickete, chatul la fel e f full tot timpul ... la un invel asa mare, un client nu e decat un numar. Pentru cei care nu stiu, fug de hostgator si pleaca la bluehost - clientul considera ca a scapat de gator dar defapt nu a plecat nicaieri, este sub aceeasi umbrela.
Daca vrei calitate, cauta o companie mica, care inca isi da interesul si te ajuta oricand si la orice orajust my advice.
Am si un cont de hosting (shared) la dreamhost de $10.95/luna.
L-am luat la o promotie, ceva tip $0.99 pe un an (nu mai stiu exact) cu fara numar domenii gazduite. Cred ca acum vreo 7-12 ani.
Desi panoul lor nu mi se pare prea atragator, am ramas si dupa aceasta perioada dupa ce am observat ca fiecare nou domeniu gazduit era alocat pe un alt IP.
Acum vreo cativa ani insa am ajuns cu toate siteurile pe acelasi IP. Intre timp am mutat multe in Ro, insa am pastrat cateva aplicatii mai sofisticate acolo [din lene]. Cu aceeasi bani as putea lua pentru ele un vps in Romania, insa tot aman.
Acum cateva luni au avut ceva probleme cu emailurile.
Nu mai CAUT content writer
Saptamana trecuta am cumparat un pachet Wordpress Hosting la Hostgator. Dupa ce am depistat o problema de panoul lor de control si a trebuit sa stau o ora cu suportul, m-am enervat pentru ca nu stau eu sa le rezolv problemele lor si m-am mutat la Bluehost.
Asmallorange.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)