Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Dezamagire cumplita ROMARG.RO + ClausWeb.ro

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Angry Dezamagire cumplita ROMARG.RO + ClausWeb.ro

Am comandat de la romarg ... n numar de domenii + gazduire pentru fiecare pachet + un server dedicat in valoare de 150 euro
    Surpriza mi-au cerut buletinul ... ( Ok am trimis buletinul instant ) surpriza dupa 8 zile mi-se activeaza unele domenii...
    Gazduirea pur si simplu pica zi de zi... serverul dedicat nu reusea un uptime mai mult de 10 ore...
    Am contactat telefonic romarg pana mi-au blocat apelurile nu ii mai puteam suna ...
    Am trimis e-mail ( la ei orice este pe baza de e-mail ticket ) catre departamentul economic , director , legislativ o aberatie totala ... cu chin cu vai dupa 50 de zile am reusit sa imi recuperez banii de pe gazduire si server dedicat.
    Unele domenii si pachete sunt expirate de cel putin 6 luni iar eu primesc inca notificari de plata... i-am rugat sa nu imi mai trimita mesaje nesolicitate este aberant sa imi aduci la cunostinta din 2 in 2 zile sa iti platesc ceva ce sa incheiat si numai doresc... aceasi poveste ma tot pus sa trimit tickete tickete si iar tickete... surpriza dupa 2 saptamani tot primesti notificarile de plata ( DUMNEZEULE MARE ).
    Ulterior am mutat gazduirea la mxhost.ro toate bune si frumoase ... comparand preturile la serverele dedicate am ales Clausweb.ro ( prost am fost )
    Am spus deh mai ieftin 700 lei o nimica toata ... cer o anumita configuratie si virtualizare prin KVM , da da da da , platesc...
    SURPRIZA mi-se ofera serverul dedicat dar fara virtualizare... Mi-sa cerut bani pentru instal si pentru licenta kvm...
    Pai stai putin cand am facut comanda te-am intrebat ... bai nene vreau x dedicat si virtualizare kvm ... acum ce facem o intoarcem ca la ploiesti ?
    Pai nu e colegu , sa vina colegu , trimiteti mail catre alt coleg ... intr-un final am cerut banii inapoi ... ( in decursul a 2 ore )
    Citesc termenii si conditiile nici o forma sa imi retina banii... primesc un numar de telefon al managerului ( cred ) ... il sun imi aduce la cunostinta ca este la masa ... zic ok sun peste alta ora ... imi aduce dinou la cunostinta ca are treaba...
    Surpriza: * In cazul in care comanda este pentru un serviciu de server virtual (VPS) sau server dedicat, la pretul serviciului se adauga o taxa de instalare de 50 euro + tva pe care Claus Web srl o acorda ca si discount.
    Daca consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva nu se mai ofera ca si discount, urmand ca acesta sa plateasca taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva. ( frumoasa smecherie ... iti dau 50 euro ca discount ... daca vrei sa iti ceri banii inapoi trebuie sa le dai tu 50 euro .... frumos ) ... aparuse intre timp la termeni si conditii acest paragraf ... le-am trimis un e-mail cu 2 printscreen-uri diferenta de 3-4 ore intre ele unde aceasta fraza nu era specificata... am mers la opc , i-am anuntat ...surpriza a doua zi de dimineata aveam toata suma 700 lei retur... de atunci nu ma mai ghidez dupa pret ... am mers la o alta firma si totul este mai mult decat ok.
    Atentie: OPC mi-a adus la cunostinta atata timp cat platesc un produs ... trebuie sa primesc banii inapoi integral nu au nici un drept sa imi opreasca nici macar un cent pentru clauze de 3 lei cum era ceea mai sus.....
    A mai patit cineva asa ceva?
    Ultima modificare făcută de CosminAlexandru; 19th January 2016 la 18:36.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    26

Implicit

De romarg nu ma mira pentru ca si eu am avut niste meciuri cu ei si in final am mutat site-urile.

Despre clausweb, eu pot sa spun ca nu am avut decat mici probleme, care s-au rezolvat rapid, dupa ce-am contactat serviciul lor de clienti. Este adevarat ca la ei am numai site-uri shared, dar ma mira ceea ce aud.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    40

Implicit

Mersi de share.

OPC cred ca este solutia la care se misca cel mai repede companiile, tichet/telefon, spus, eu astept rezolvarea pana maine, daca nu, fac reclamatie la OPC, e posibil sa se rezolve mai repede.

In rest, imi pare rau ca ai trecut prin aceste experiente...

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de CosminAlexandru Vezi Post
    le-am trimis un e-mail cu 2 printscreen-uri diferenta de 3-4 ore intre ele unde aceasta fraza nu era specificata... am mers la opc , i-am anuntat ...surpriza a doua zi de dimineata aveam toata suma 700 lei retur... de atunci nu ma mai ghidez dupa pret ... am mers la o alta firma si totul este mai mult decat ok.
    Foarte romaneasca treaba cu politicile, masa, treaba, ocupat (nu generalizat, dar multi nu au bun simt). OPC rules!
    Ultima firma a fost intr-un final mxhost? Eu sunt multumit de ei din toate punctele de vedere.
    Fara semnatura.

ceau este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2016
    Vârstă
    31
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Incercati sa lucrati cu firmele ce au propriile centre de date, ca doar acelea se pot numi adevarate firme de hosting. Dar si ele mai fac surprize, dar si noi clientii mai gresim, ca prea repede ne aprindem.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de ceau Vezi Post
    Incercati sa lucrati cu firmele ce au propriile centre de date
    Total de acord cu afirmatia. Doar asa au si ei control asupra fluxului de date si pot sa-ti dea uptime pe masura.
    De 9 ani lucrez cu SRV.ro pentru tot ce tine de colocare, servere dedicate sau vps-uri. Au propriul datacenter, l-am si vizitat. Sunt super multumit de ei.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    31

Implicit

Simplenet a încercat cineva? Am auzit lucruri bune despre ei.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de ceau Vezi Post
    Incercati sa lucrati cu firmele ce au propriile centre de date, ca doar acelea se pot numi adevarate firme de hosting. Dar si ele mai fac surprize, dar si noi clientii mai gresim, ca prea repede ne aprindem.
    Dupa cum ti-am mai spus, teparii nu sunt bineveniti. Te rog sa NU revii cu alt user: m-am saturat sa te tot banez.
    Ultima modificare făcută de Dan; 20th January 2016 la 11:09. Motiv: o subliniere
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nici eu nu ma mai ghidez dupa pret. Am schimbat foarte multe firme de hosting, prima data am inceput cu despregazduire unde picau site-urile intr-o veselie, asa ca dupa un an m-am mutat la hostmonster pentru ca ma saturasem de romani. Acolo uptime-ul a fost acceptabil, dar am zis in cele din urma sa gasesc un host romanesc, avand site-urile in limba romana m-am gandit ca poate conteaza la seo. Am ales mxhost unde in primul an uptime-ul a fost foarte bun, apoi din al doilea an am vrut sa ma mut la clausweb ca aveau preturi foarte mici comparativ cu mxhost.

Sa vedeti surpriza atunci cand le-am zis celor de la mxhost ca plec de la ei, mi-au facut aceeasi oferta ca si la clausweb asa ca am acceptat sa raman, doar ca in urmatorul an am avut multe downtime-uri, asa ca am plecat de la ei.

Acum am site-urile la 2 firme de care nu auzisem, si le-am ales datorita pretului mic. La ghesi.net am o parte din site-uri pe o gazduire shared si din noiembrie pana azi o singura data a picat 4 minute. La web356.ro am mai multe pachete de gazduire uptime-ul este acceptabil zic eu, 99.99% pica cam 3-4 minute o data in luna ceea ce nu ma deranjeaza pentru ca nu am site-uri cu vizite multe.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Fugiti de romarg.ro si despregazduire.ro
    De lovelife în forumul Hosting
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 3rd February 2015, 02:14
  2. mxHost sau ClausWeb ?
    De Alvy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th June 2013, 20:02
  3. Diferente clausweb si ghesi ?
    De Ionut D în forumul Hosting
    Răspunsuri: 27