Am comandat de la romarg ... n numar de domenii + gazduire pentru fiecare pachet + un server dedicat in valoare de 150 euro
Surpriza mi-au cerut buletinul ... ( Ok am trimis buletinul instant ) surpriza dupa 8 zile mi-se activeaza unele domenii...
Gazduirea pur si simplu pica zi de zi... serverul dedicat nu reusea un uptime mai mult de 10 ore...
Am contactat telefonic romarg pana mi-au blocat apelurile nu ii mai puteam suna ...
Am trimis e-mail ( la ei orice este pe baza de e-mail ticket ) catre departamentul economic , director , legislativ o aberatie totala ... cu chin cu vai dupa 50 de zile am reusit sa imi recuperez banii de pe gazduire si server dedicat.
Unele domenii si pachete sunt expirate de cel putin 6 luni iar eu primesc inca notificari de plata... i-am rugat sa nu imi mai trimita mesaje nesolicitate este aberant sa imi aduci la cunostinta din 2 in 2 zile sa iti platesc ceva ce sa incheiat si numai doresc... aceasi poveste ma tot pus sa trimit tickete tickete si iar tickete... surpriza dupa 2 saptamani tot primesti notificarile de plata ( DUMNEZEULE MARE ).
Ulterior am mutat gazduirea la mxhost.ro toate bune si frumoase ... comparand preturile la serverele dedicate am ales Clausweb.ro ( prost am fost )
Am spus deh mai ieftin 700 lei o nimica toata ... cer o anumita configuratie si virtualizare prin KVM , da da da da , platesc...
SURPRIZA mi-se ofera serverul dedicat dar fara virtualizare... Mi-sa cerut bani pentru instal si pentru licenta kvm...
Pai stai putin cand am facut comanda te-am intrebat ... bai nene vreau x dedicat si virtualizare kvm ... acum ce facem o intoarcem ca la ploiesti ?
Pai nu e colegu , sa vina colegu , trimiteti mail catre alt coleg ... intr-un final am cerut banii inapoi ... ( in decursul a 2 ore )
Citesc termenii si conditiile nici o forma sa imi retina banii... primesc un numar de telefon al managerului ( cred ) ... il sun imi aduce la cunostinta ca este la masa ... zic ok sun peste alta ora ... imi aduce dinou la cunostinta ca are treaba...
Surpriza: * In cazul in care comanda este pentru un serviciu de server virtual (VPS) sau server dedicat, la pretul serviciului se adauga o taxa de instalare de 50 euro + tva pe care Claus Web srl o acorda ca si discount.
Daca consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva nu se mai ofera ca si discount, urmand ca acesta sa plateasca taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva. ( frumoasa smecherie ... iti dau 50 euro ca discount ... daca vrei sa iti ceri banii inapoi trebuie sa le dai tu 50 euro .... frumos ) ... aparuse intre timp la termeni si conditii acest paragraf ... le-am trimis un e-mail cu 2 printscreen-uri diferenta de 3-4 ore intre ele unde aceasta fraza nu era specificata... am mers la opc , i-am anuntat ...surpriza a doua zi de dimineata aveam toata suma 700 lei retur... de atunci nu ma mai ghidez dupa pret ... am mers la o alta firma si totul este mai mult decat ok.
Atentie: OPC mi-a adus la cunostinta atata timp cat platesc un produs ... trebuie sa primesc banii inapoi integral nu au nici un drept sa imi opreasca nici macar un cent pentru clauze de 3 lei cum era ceea mai sus.....
A mai patit cineva asa ceva?

Răspunde cu citat