Am intampinat si in trecut mai multe probleme cu despregazduire.ro, inclusiv factura platita si servicii suspendate si trebuie asa le retrimit luanar factura pe email prin care sa dovedesc plata
Acum am o alta problema, acum vreo 3 ani am transferat un domeniu cu gazduire cu tot de pe numele unei persoane pe numele altei persoane, facturat si platit cativa ani pe numele meu.
Saptamana trecut vad ca imi este suspedat contul de gazduire, incerc sa ma loghez in contul de client si nu mai merge parola, user , etc, sun si imi spun ca pentru am fost suspendat pentru neplata factura, le zic c anu am primit nici factua si nici email de atentionare.
Nu este site-ul meu este al unui prieten si m-am ocupat de el gratuit.
Aflu ca ei au trecut contul pe numele vechiului proprietar de acum 3 ani, cu adresa lui de email, nu vor sa imi transfere inapoi contul, imi spun ca nu a fost pe numele meu, le arat facturile anterioare ca a fost pe numele meu, nu ii intereseaza
Acum nu stiu cum sa imi recuper fisierele de la ei, am noricul ca am luat orice domeniu de la ei de mult timp.
Inca ceva am vrut sa sun sambata si duminica la ei pentru probleme, neputand sa ma loghez sa trimit la suport nimic, si nu imi dadeau eraore toate numerele de telefon, doar astazi au mers.
Romarg a fost o firma mare de host poate este incontinuare foarte mare, dar are servicii de care trebuie sa fugi, din punctul meu de vedere ROMARG este una dintre cele mai proaste servicii de hosting din Romania
Cele mai proaste servicii la Romarg,
Sa vad cum recuper fisierele si o sa imi iau un pachet de la SeerKan

Răspunde cu citat
deci pe langa servicii de kkat exista o doza enorma de nesimtire.