http://www.romarg.ro/
Cele mai proaste servicii de gazduire si cel mai prost uptime pe care l-am intalnit vreodata in viata mea.
Site-ul www.epravalie.ro de 2 sapt. pica in fiecare zi cel putin 5 minute, de 5 ori, si astazi a picat o ora, apoi vreo 2 ore, si chiar si acum nu merge.
Suportul tehnic nu a raspuns 20 de minute la telefonul de support, am mai incercat odata, mi-a raspuns un reprezentant.
Imi spune ca sunt probleme la GTS, ca oricine are probleme si nu e vina lor.
EU NU AM FACUT CONTRACT CU GTS CI CU ROMARG OK ? Nu ma intereseaza pe mine de GTS. Daca voi (Romarg) ca firma, sunteti inapti si v-ati ales GTS ca furnizor de servicii, nu este vina mea ca nu aveti redundanta sau ca nu aveti sisteme de back-up. Este vina voastra.
Raspunsul lui: "sa verifice" daca intra-adevar au fost probleme cu site-ul domle, ca nu prea e el sigur. Cica ma suna el imediat. Dupa 2 ore inca nu m-a sunat. Eu stau cu site-ul offline 2 ore si el isi bea cafeaua.
Cine poate face afaceri asa ? Este inacceptabil din orice punct de vedere.
Sun eu iar dupa 2 ore, imi raspunde altcineva, ca "el nu stie cu cine am vorbit" (nu retinusem numele), astept vrep 2 minute, si imi spune ca da este ocupat colegul lui, si ca ma ajuta el.
Astalalat imi spune ca e vina mea. Ca e de la RDS. De-aia nu merge. Dupa ce mai am putin si il injur ca ma MINTE IN FATA, si cum isi permite sa faca asta (inainte de asta am dat trace la semnal si s-a oprit in GTS), un coleg de-al lui imi s[pune ca sunt probleme la GTS, altul ca e de la netul meu (ca si ei au Internet de la RDS in Brasov, si ca si lor le mai pica- COME ON PEOPLE, sunteti stupid ?), deci eu ce pana mea sa zic ?
NU ma intereseaza probleme voastre si felul cum ma mintit in fata. Eu vreau sa imi mearga site-ul acum, pt ca inca este offline, si vreau ca in seara asta sa-m ireziliez contractul cu o firma care nu ii pasa de client, si care da doi bani pe el.
Punct si de la capat. Romarg este cea mai proasta experienta a mea pe partea de hosting din ROmania.
Am hosting la ETP.ro de 2 ani si ceva. In 2 ani si ceva au fost NUMAI caderi planificate, si a fost o singura data o cadere, pt ca a fost o problema cu generatorul (ma rog, odata la 2 ani jumate poa sa fie problema cu ORICE ca accept).
Aici, la ROmarg in 2 saptamani site-ul a fost 10% offline cred, si mai mult decat atat, ce am deranjeaza este ca sutn acele 5 perioade de cate 5 minute zilnic in care NU MERGE deloc. Nu poti face afaceri asa.
Astazi a fost picat cel putin 3-4 ore.
Nimeni nu iti da un telefon inapoi sa te anunte (nici dupa ce ii sun eu, si ei imi spun ca ma suna inapoi, las telefon mobil etc), toti te mint in fata.
Numai bine.