Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 60

Subiect: ROMARG hosting: Experiente

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit ROMARG hosting: Experiente

http://www.romarg.ro/

Cele mai proaste servicii de gazduire si cel mai prost uptime pe care l-am intalnit vreodata in viata mea.

Site-ul www.epravalie.ro de 2 sapt. pica in fiecare zi cel putin 5 minute, de 5 ori, si astazi a picat o ora, apoi vreo 2 ore, si chiar si acum nu merge.

Suportul tehnic nu a raspuns 20 de minute la telefonul de support, am mai incercat odata, mi-a raspuns un reprezentant.

Imi spune ca sunt probleme la GTS, ca oricine are probleme si nu e vina lor.

EU NU AM FACUT CONTRACT CU GTS CI CU ROMARG OK ? Nu ma intereseaza pe mine de GTS. Daca voi (Romarg) ca firma, sunteti inapti si v-ati ales GTS ca furnizor de servicii, nu este vina mea ca nu aveti redundanta sau ca nu aveti sisteme de back-up. Este vina voastra.

Raspunsul lui: "sa verifice" daca intra-adevar au fost probleme cu site-ul domle, ca nu prea e el sigur. Cica ma suna el imediat. Dupa 2 ore inca nu m-a sunat. Eu stau cu site-ul offline 2 ore si el isi bea cafeaua.

Cine poate face afaceri asa ? Este inacceptabil din orice punct de vedere.

Sun eu iar dupa 2 ore, imi raspunde altcineva, ca "el nu stie cu cine am vorbit" (nu retinusem numele), astept vrep 2 minute, si imi spune ca da este ocupat colegul lui, si ca ma ajuta el.

Astalalat imi spune ca e vina mea. Ca e de la RDS. De-aia nu merge. Dupa ce mai am putin si il injur ca ma MINTE IN FATA, si cum isi permite sa faca asta (inainte de asta am dat trace la semnal si s-a oprit in GTS), un coleg de-al lui imi s[pune ca sunt probleme la GTS, altul ca e de la netul meu (ca si ei au Internet de la RDS in Brasov, si ca si lor le mai pica- COME ON PEOPLE, sunteti stupid ?), deci eu ce pana mea sa zic ?

NU ma intereseaza probleme voastre si felul cum ma mintit in fata. Eu vreau sa imi mearga site-ul acum, pt ca inca este offline, si vreau ca in seara asta sa-m ireziliez contractul cu o firma care nu ii pasa de client, si care da doi bani pe el.

Punct si de la capat. Romarg este cea mai proasta experienta a mea pe partea de hosting din ROmania.

Am hosting la ETP.ro de 2 ani si ceva. In 2 ani si ceva au fost NUMAI caderi planificate, si a fost o singura data o cadere, pt ca a fost o problema cu generatorul (ma rog, odata la 2 ani jumate poa sa fie problema cu ORICE ca accept).

Aici, la ROmarg in 2 saptamani site-ul a fost 10% offline cred, si mai mult decat atat, ce am deranjeaza este ca sutn acele 5 perioade de cate 5 minute zilnic in care NU MERGE deloc. Nu poti face afaceri asa.

Astazi a fost picat cel putin 3-4 ore.

Nimeni nu iti da un telefon inapoi sa te anunte (nici dupa ce ii sun eu, si ei imi spun ca ma suna inapoi, las telefon mobil etc), toti te mint in fata.

Numai bine.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu a fost vina lor azi, este de la GTS, tot de la ei am si eu hosting, adica de la www.inregistrare-domenii.ro . Oricum au un uptime nasol, cade aproape in fiecare zi cateva minute.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu exista nu a fost vina lor. NU EXISTA. Citeste ce am spus eu mai sus. Daca nu sunt in stare sa-si gestioneze furnizorii de servicii, nu este vina mea.

Mi se pare aberant. Sunt stupefiat de cum te pot minti in fata.

Si hai ca daca eram si eu unul oarecare. Dar stiu ce inseamna Internet. Stiu sa dau un trace.

Plus, in ultimele 3-4 saptamini in permanenta a fost incarcare foarte mare pe procesoarele serverului. Tot timpul statusul era RED in cpanel, probabil ceva scripturi care rulau aiurea pe server

Au fost anuntati de 3 ori. NIMIC. Nici o schimbare. Totul fara nici un raspuns.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Da, mie-mi spuneau ca este trafic mare pe http si ca incerca sa rezolve problema cat mai repede cu putinta. Acum vad ca a luat-o, oricum vroiam sa mai iau de la ei hosting, dar m-am razgandit, imi iau de afara.

carola este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th September 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

tu aici ai descris povestea mea?
    e identic!
    exact aceleasi lucruri mi se intampla si mie!
    ideea e ca ei nu recunosc nimic. Eu sunt nebuna ca sun in fiecare saptamana la ei!
    Abia astept sa imi expire contractul. pe care apropo, nu mi l-au trimis nici pana in ziua de az semnat si stampilat.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Vedeti, asta face diferenta intre niste servicii de gazduire profi si amatori, sau mai rau, companiile mari care uita de unde au plecat si nu mai dau doi bani pe clienti...

Si acelsi lucru se intampla cand tu clientul, pui mai presus de calitatea serviciului pretul...

Cand am iesit pe piata cu oferta de gazduire, poate era un pic mai scump decat "la batranii" de pe piata.. Si toata lumea spunea: hai frate ca e cam mult.. ma duc si iau de la x sau y ...

Desi este f neplacut, personal, sunt de parere ca este numai vina clientului... Nu platesc frate nimic pana nu semnam un contract... Ca daca lasi lucrurile asa, asa vor ramane...

Anyway, sorry for you si sper sa va rezolvati problemele, pentru ca pana la urma, vorbim de timp si bani si poate o afacere pierduta...

Carola, o intrebare... de ce astepti sa iti expire contractul, care de altfel nici nu exista ??!
    Contract, in care, normal, ar trebui sa spuna ca poti oricand rezilia acel contract daca nu isi respecta termenele... ??? a ??
    Ultima modificare făcută de Toto; 29th November 2006 la 20:35.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

eu am www.ecupidon.ro la ei de doi ani si niciodata nu au fost probleme tehnice. site-ul il monitorizez cu webceo si de fiecare data cind cade serverul primesc mesaj... apoi in fiecare zi de luni imi trimite statistica. o singura data cred in ultimele 3-4 luni a fost cazut vreo doua ore - saptamina trecuta cred, noaptea. azi a mers jenant toata ziua este adevarat. nu i-am contactat pt. ca citisem si aici pe forum cu problemele... am in jur de 4000 vizitatori/zi si circa 500K afisari pe saptamina si de server eu sunt multumit.

referitor la suportul tehnic pe care-l ofera poate aveti dreptate... nu vreau sa comentez.

nemultumirile as putea sa zic ca am si eu: de ce trebuie sa platesc pe cel putin un an in avans desi abonamentul este (era acum un an cind l-am platit acum nu mai stiu) 4 euro/luna, de ce cei care-si fac acum cont au sa zicem 5 baze de date iar eu care sunt de doi ani am ramas tot cu una desi suntem pe acelasi pachet...

aka_eu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    BC,Romania
    Posturi
    88
    Putere Rep
    38

Implicit

Merci Cristi pentru acest post. Si eu ma gandeam sa imi mut la ei 1 site ce tot imi creaza probleme pe alt host. Insa ai fost mai mult decat explicit.

Asadar inca mai caut si eu un host in romania care sa ofere servicii de calitate.

carola este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th September 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Carola, o intrebare... de ce astepti sa iti expire contractul, care de altfel nici nu exista ??!
    Contract, in care, normal, ar trebui sa spuna ca poti oricand rezilia acel contract daca nu isi respecta termenele... ??? a ??
    Contractul exista la mine si nu este semnat de ei. L-am primit primn mail am semnat ultima pag. si am completat prima pag. am trimis paginile scanate la ei si atat. trebuia sa il primesc semnat si stampilat de ei + inregistrat. nu am nici nr. de client sau nr. contract.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Asa e cristi, ai ajuns si tu in pielea mea sa vezi ce stresant e sa nu-ti mearga host-ul .

Am cautat solutii externe de host, mi-ai recomandat si tu cateva. Poate alti useri au lucrat cu cineva din lista de mai jos:

dreamhost.com
    site5.com
    hostgator.com
    servage.net
    mediatemple.net

Vreau si eu o parere la astea, daca cunoaste careva.

Cristi, site-ul epravalie va fi mutat pe alt host? se poate spune pe care?
    Boingeanu Ben

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 20th March 2010, 12:22
  2. Publicitatea in reteaua Romarg - foloseste cineva ?
    De Andretti în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2010, 02:50
  3. webfactor - Experiente
    De SeerKan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 14th August 2007, 20:29
  4. Romarg si-a tras blog
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th December 2006, 18:42
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 18:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •