Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Fugiti de romarg.ro si despregazduire.ro

bampiru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Posturi
    95
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca te ajuta ai putea sa iei in considerare si webfactor, le folosesc serviciile de 2 ani si sunt multumit atat de suport tehnic cat si de hosting. Cu siguranta mai sunt si altii, dar prefer sa "pasc iarba ce-o cunosc"

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Site-urile personale au ramas inca la Webfactor, pentru altii am inceput sa folosesc Hostico.
    Nu prea am ce sa le reprosez celor de la Webfactor, dar parca imi place mai mult Hostico. Am inca circa 10 sau 12 domenii la despregazduire.ro (preturile mici pentru inregistrare in primul an). Incep sa le mut in timp. Am avut acum cativa ani si site-urile hostate la despregazduire.ro. Dupa la o faza care "m-a incaruntit", m-am mutat la webfactor.
    Vad ca acum au revenit la preturile mici la inregistrare domenii in primul an, marisera intr-o vreme pretul domeniilor, asa ca nu mai erau de fel interesanti, dar vad ca si-au revenit.
    Am folosit pentru website-urile altora Hostway si Gazduire.ro (cei cu trafic.ro). Nu pot sa spun ca au fost probleme, dar prefer parca suportul de la Hostico si faptul ca au integrat in Cpanel Cloudflare.

thebluefox este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Eu folosesc Claus si Spatiul si este totul OK. Super oameni, servicii bune.
    La firma unde lucrez avem gazduire prin intermediar la Clausweb.
    Pentru ca am avut o gramada de probleme nerezolvate legate de hosting (in principal cu mailul) am sunat la Clausweb si am zis ca vrem sa cumparam gazduire direct de la ei - doar pentru gazduirea server-ului de mail.
    Le-am spus totodata de la ce firma cumparasem hosting si ni s-a spus ca trebuie sa facem o cerere pentru a renunta la intermediar si a cumpara direct de la Clausweb.
    Nu am mai facut nici un demers, pentru ca in mai putin de 5 minute a sunat telefonul patronului :
    Cei de la Clausweb au sunat la firma de unde aveam hosting si le-au spus ca vrem sa cumparam gazduire din alta parte.
    Asadar, acum tocmai schimbam providerul si Clausweb a pierdut un client.
    Mai am un prieten la care i-am facut inregistrare de domeniu si a luat si gazduire de la Clausweb... Cand ii expira perioada pentru care a platit gazduirea il mut si pe el la alt provider.
    Toate astea pentru ca cei de la Clausweb au comunicat mai departe o discutie confidentiala.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Iti dai seama ce mare confidentialitate cand tu ai sarit intermediarul si te-ai dus direct la sursa. Mi se pare oarecum ciudat ca aproape toti cei care au lucrat cu Clausweb au doar cuvinte de lauda si deodata vine "concurenta" sa reclame nush ce confidentialitate inventata.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Iti dai seama ce mare confidentialitate cand tu ai sarit intermediarul si te-ai dus direct la sursa. Mi se pare oarecum ciudat ca aproape toti cei care au lucrat cu Clausweb au doar cuvinte de lauda si deodata vine "concurenta" sa reclame nush ce confidentialitate inventata.
    Esti cumva de la Clausweb? Ai citit ce am scris sau doar partea care te interesa?
    Si cum ai ajuns la concluzia ca este concurenta?
    Cred ca nu suntem obligati sa lucram cu o firma pe care nu ii intereseaza de problemele noastre.
    Si de ce sa nu cumparam direct de la o firma de hosting?
    Sau cei care sunt nemultumiti de Clausweb nu au dreptul la opinii pe forumul asta?

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de thebluefox Vezi Post
    Esti cumva de la Clausweb? Ai citit ce am scris sau doar partea care te interesa?
    Si cum ai ajuns la concluzia ca este concurenta?
    Cred ca nu suntem obligati sa lucram cu o firma pe care nu ii intereseaza de problemele noastre.
    Si de ce sa nu cumparam direct de la o firma de hosting?
    Sau cei care sunt nemultumiti de Clausweb nu au dreptul la opinii pe forumul asta?
    Ai tot dreptul sa fi nemultumit...dar e doar parerea ta. Am un dubiu...de ce nu ai luat direct de la CLAUSWEB si te-ai dus la alta firma intermediara? (sau nu stiai ca firma aceasta intermediara sunt resseleri).

PS: Am un parteneriat cu clausweb de circa 2 ani, fara probleme. de aia sunt bagator de seama.
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

lena20 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dar intrebarea mea, inainte sa aruncam cu pietre, este de ce nu te unformezi inainte sa iei legatura cu un reseller sau cu firma directa? Colaborez cu cei de la Claus Web de mai bine de trei ani si sunt o echipa care sta sa iti rezolva orice neajuns sau problema, am avut o dilema, care tineam de fapt de site-ul meu, si m-au ajutat chiar peste programul lor de munca. Mai am niste amici, webmasteri care, unii au inceput cu un reseller altii direct cu firma, dar sunt multumiti, unul mi-a povestit ca a trecut de la alta firma cunoscuta la un reseller de la Claus Web pentru ca a observat diferenta de a trata clientul si hosting-ul in sine. Mie mi se pare ca e, ori o neintelegere ori o replica pentru a pata o imagine creata chiar cu ajutorul clientilor multumiti. De ce nu detaliezi putin problema ca sa intelegem toti care e de fapt situatia???

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Firma unde lucrez a facut un contract cu o firma de "web development" pentru realizarea unui magazin online.
    Asta s-a intamplat inainte ca eu sa lucrez aici.
    Asa s-a ajuns ca s-a cumparat si gazduire de la cei care au realizat magazinul. Acum se lucreaza la un alt magazin, pe o alta platforma, care este aproape gata. Asta inseamna ca in a doua parte a anului vom avea gazduire de la alta firma.
    Am incercat sa lucram mai departe cu Clausweb, dar ei ne-au aratat ca nu isi doresc asta. Probabil ca cei care fac web development le aduc profit mai mare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Functionalitatea sunt impecabile, ofera acel uptime de 99%, chiar 100 la suta, si e pe bune, doar am site-uri la ei si ce e cel mai important, pana la urma, sunt ssd-urile - hosting ssd la pachetele de servicii. Mie mi se pare ca ti-a scapat ceva la partea cu discutia aceea... nu cred ca confidentialitatea este problema acolo. Daca providerul principal, adica Claus Web incearca sa iti rezolve tie problema ca si client, nepatandu-ri tie imaginea si reparand situatia, nu cred ca trebuie vazut acest aspect ca incalcare a confidentialitatii. Parerea mea - nicidecum! Tie ti s-a oferit de fapt solutia ce-a mai buna, banuisc ca ti s-au oefrit alternative pentru a repara posibila problema, deci clientul in cazul acesta este tratat cu maxim de respect si confidentialitate! NU s-a dus nici reseller-ul si nici firma propriu-zisa sa ofere informatii unor terti. Am o firma, lucrez cu clienti, si nu de putin timp, dar mie nu imi suna deloc a "nepasare" indreptata spre client!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Inteleg, eu imi mentin parerea conform careia a fost un fel de misunderstanding si nicidecum ceva legat de straduinta de a fi la nivelul tau, ca si client, sunt doua aspecte diferite. Totusi, dupa cat timp ati renuntat la Claus Web si ati trecut la altcineva?

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Factura despregazduire.ro
    De lovelife în forumul Hosting
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 25th January 2014, 15:35
  2. hosting despregazduire.ro
    De N. Iulia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 18th March 2013, 12:51
  3. Probleme cu hostingul de la despregazduire.ro
    De cristi_kenzo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th May 2012, 11:50
  4. Probleme cu hostul de la despregazduire.ro
    De cristi_kenzo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th February 2012, 14:17
  5. ROMARG hosting: Experiente
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 59
    Ultimul Post: 30th March 2009, 15:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •