ceva pareri despre hostx ?
ceva pareri despre hostx ?
Nu chiar. Pentru ca o persoana atehnica sa-si configureze un website pe un vps este ca si cum ai pune-o sa conduca ozn-uri cand abia si-a luat permisul.
Probabil ar merita deranjul mutarii pe un VPS daca site-ul in cauza ar avea indeajuns trafic sau nu ii ajung resursele cat sa nu poate fi sustinut de un cont de gazduire shared.
Hosting-ul in Romania are perioade si perioade, e greu sa spui ca X e cel mai ok. Pina acum 2 ani, Xservers erau cei mai tari, acum nici sa nu mai aud de ei;
Mxhost sunt ok, au preturi misto dar cam exigenti cu continutul conturilor si stau cam slab cu viteza.
Claus: n-am nimic ce sa le reprosez doar ca nu-mi plac pur si simplu.
Spatiul: au fost si sunt in continuare foarte ok. Cea mai buna solutie daca ai target zona moldovei
Romarg: scumpi pentru ce ofera
Hostico: super ok
Edomenii (globe hosting): am dat petrecere cand am plecat de la ei
Nu era vorba de firma in cauza. Nici nu stiu despre ce firma este vorba.
Doar ca, nu intotdeauna un VPS este cea mai buna solutie, vorbind strict in aceiasi bani.
La un VPS platesti licenta cPanel separat, adica alti 15-20$. Si tot mai ai nevoie de anume chestii tehnice reglate.
E chin cu un VPS unmanaged, dar cine vrea sa petreaca ore intregi pe forumuri de linux poate incerca. Eu am avut unul din necesitate, caci aveam peste 30 de siteuri. Dar nu stiu ce ma faceam daca nu ma ajuta un programator din UK, a stat ala cateva ore intregi optimizand si securizand serverul, si el chiar stia si ce face.
Acum am majoritatea siteurilor la hetnix si raportul calitate/pret pe volumul asta e inegalabil.
Cateva siteuri personale am si la clausweb. M-au deranjat unele lucruri la ei si am vrut sa trec inapoi la mxhost desi ei sunt mai scumpi, dar anul asta claus mi-au facut o reducere de fidelizare de vreo 8% parca, si cu diferenta de pret intre pachete similare, ieseam prea frumos sa nu profit.
Mxhost - Viteza nu e punctul lor forte, dar preturile sunt ok pentru ce ofera. Stau ok cu securitatea si supportul e decent (not great)
Spatiul - Foarte greu te intelegi cu ei pentru orice solutie care nu e standard. Nu-s dispusi sa faca nimic mai mult decat "bucatica" lor, desi nu le-am cerut mare lucru. Preturi decente
Claus - Horror show. Support slab, securitate slaba, viteza foarte buna in schimb si preturi ok. De evitat.
RoMarg - Viteza slaba (chiar intern :-O ), preturi mari pentru servicii slabe. De evitat
Hostico - Preturi decente si viteza ok. Am colaborat foarte putin cu ei, deci s-ar putea sa gresesc aici.
Edomenii - Preturi mici, dar sunt epicentrul jegului din webhostingul romanesc. Amatori din toate punctele de vedere. Cadou pentru cine gaseste gaura de securitate din siteul lor principal!
NixServers - am auzit lucruri bune si va fi urmatorul host pe care il voi testa. Revin cu un edit dupa primele contacte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)