M-am uitat acum pe site-ul celor de la mxhost.ro și oferta lor e foarte competitivă. Mersi de pont.
N-am încercat să fac nicio reclamă, am spus experiența mea, acolo am eu hostingul.
Simplenet sunt OK, MxHost sunt OK. Diferenta este ca Simplenet iti ofera support pe partea de WP (si un VPS complet configurat), poate ca de aceea pretul este mai mare. Dar problema mea este alta: de ce atunci cand recomanzi pe cineva pentru ca esti multumit de servicii... inseamna ca e reclama? Ti se pare ca @Olivian Breda a spamat tot forumul pentru a lauda Simplenet? Aveti cateodata o atitudine de toata jena.
Da, am impresia ca doar spameaza. Si simplenet nu merita banii aia
Ultima modificare făcută de avram; 30th April 2015 la 18:43.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Avram, in cazul de fata cred ca exagerezi. Poate Olivian da share la tot felul de chestiuni neinteresante, dar aici chiar a expus o parere personală.
Trust, but verify.
Recomand spatiul.ro
Salut, eu iti recomand din propria experienta doar mxhost.ro si dedicatserver.ro NIMENI ALTCINEVA , si fugi cat poti de mult de romarg ... am tot avut probeleme cu ei de tot felul ( Inclusiv clausweb... datorita mie si-au pus clauza la vps sau dedicatserver opresc 100 de euro) nici in ziua de astazi nu mi-am vazut returul banilor de la ei
Recomanda xServers, baietii au departament non-Stop de suport si raspund destul de repede atat pe mail, cat si la telefon. In plus, m-au ajutat cu niste lucruri la inceput care nu apartineau de hosting, setari care probabil ma costau timp / bani.
Au avut ceva probleme cu server-ul pe care eram eu la un moment dat, dar au inlocuit acest server complet, si de atunci nu mai exista situatii de downtime
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)