Si eu am un dedicat la hostmama si uite cat de "bine" merge:
Din 20 martie si pana astazi, serverul a picat de 4 ori:
1. prima oara a stat picat 11 ore pana sa observ .. mi-au spus ca a fost un kernel panic si ca nu au cum sa garanteze ca nu se mai intampla.
2. a doua oara a stat picat 8 ore .. mi-au spus ca s-au strans sesiunile in folderul tmp si ca s-a umplut diskul si a picat serverul .. asta in conditiile in care eu am 15 gb ocupati din 150 gb.
3. a treia oara lucram si am am observat repede ca a picat .. era de la licenta Litespeed, problema care s-a rezolvat repede.
4. a patra oara (astazi) a picat iarasi .. problema e ca am vazut, dar am scris ticket la ei si nu mi-a raspuns nimeni, iar la telefon imi dau ocupat de o ora incoace.
Ca sa nu zic numai de rau, oamenii de acolo par destul de saritori (cu exceptia zilei de astazi), dar NU E NORMAL sa pice atat de des un server pe care ai spatiu suficient, procesor 8 core, 16 gb RAM si Litespeed pe el.
Ca si comparatie (asta e pt TOM.. inainte de hostmama am avut site-ul "mancator de resurse" pe un dedicat la Xservers (proc 1,8 single core, 80 gb HDD si 2GB de RAM) si l-am tinut acolo cateva luni. Uneori mergea foarte greu serverul, dar cu toate astea A PICAT O SINGURA DATA si a fost pus pe picioare imediat.
Deci .. mai vreti Hostmama?

.. inainte de hostmama am avut site-ul "mancator de resurse" pe un dedicat la Xservers (proc 1,8 single core, 80 gb HDD si 2GB de RAM) si l-am tinut acolo cateva luni. Uneori mergea foarte greu serverul, dar cu toate astea A PICAT O SINGURA DATA si a fost pus pe picioare imediat.
Răspunde cu citat