Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Am nevoie de:
- domenii nelimitate
- baze de date nelimitate
- casute de email nelimitate
- subdomenii nelimitate
- trafic minim 50gb lunar
- spatiu minim 2-3 gb

Ma intereseaza atat pret cat si calitate.
Iti recomand smart-hosting.ro...pentru 4.95 €/luna ai:
-Spatiu pe server: 6 GB
-Trafic web: NECONTORIZAT
-Domenii parcate: nelimitat
-Baze de date mysql: nelimitat
-Domenii gazduite: nelimitat
-Conturi de email: nelimitat

Au si coduri promotionale...pot sa iti dau cod promotional care iti ofera o reducere de 15% la orice pachet de gazduire ales.
(daca m-ar lasa baietii cu care au acces de admin pe forumul acesta, le-as si posta ptr. toata lumea)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Si ca tot vorbim aici de gazduire, as vrea sa aud parerile voastre referitorare la urmatorul aspect:

Platesti un pachet de hosting pe o perioada de timp. Dupa expirarea acestei perioade, intrucat nu mai platesti serviciile, contul este suspendat. Normal cred ca ar fi sa iti poti recupera datele, insa nu iti este permis, pana nu platesti in continuare serviciile. Poate ca eu, ca si client, am fost nemultumit de serviciile lor. De ce nu ai posibilitatea de a te muta si a-ti recupera datele de la ei?
Daca optezi pentru un pachet al unui provider de servicii vei plati in avans pentru ce doresti sa ai, asa e si la hosting; si pe de o parte mi se pare normal sa iti ceara bani ptr. a-ti accesa datele, backup-urile, etc...
Si nu, NU DUPA ce ti-a expirat perioada de gazduire sa iti iei datele, ai timp berechet in perioada de gazduire; cam cum vine asta? Ăăăă nu mai paltesc pentru ceva dar vreau acel ceva...stiu, suna putin transant, dar e vorba de business.
Bine, aici mi se pare ca vina e injumatatita, firma de hosting ar fi tebuit sa iti trimita o notificare cu cel putin 7 zile 'nainte sa iti expire gazduire, ca sa ai timp sa platesti, daca vrei, daca nu, sa iti iei jucariile iar vina ta ca nu te-ai interesat cand iti expira gazduirea...iti ptr un an...faci o estimare cam cand ai cumparat de la ei, daca nu iti convine faci backup si stii o treaba.