Iti recomand smart-hosting.ro...pentru 4.95 €/luna ai:
-Spatiu pe server: 6 GB
-Trafic web: NECONTORIZAT
-Domenii parcate: nelimitat
-Baze de date mysql: nelimitat
-Domenii gazduite: nelimitat
-Conturi de email: nelimitat
Au si coduri promotionale...pot sa iti dau cod promotional care iti ofera o reducere de 15% la orice pachet de gazduire ales.
(daca m-ar lasa baietii cu care au acces de admin pe forumul acesta, le-as si posta ptr. toata lumea)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca optezi pentru un pachet al unui provider de servicii vei plati in avans pentru ce doresti sa ai, asa e si la hosting; si pe de o parte mi se pare normal sa iti ceara bani ptr. a-ti accesa datele, backup-urile, etc...
Si nu, NU DUPA ce ti-a expirat perioada de gazduire sa iti iei datele, ai timp berechet in perioada de gazduire; cam cum vine asta? Ăăăă nu mai paltesc pentru ceva dar vreau acel ceva...stiu, suna putin transant, dar e vorba de business.
Bine, aici mi se pare ca vina e injumatatita, firma de hosting ar fi tebuit sa iti trimita o notificare cu cel putin 7 zile 'nainte sa iti expire gazduire, ca sa ai timp sa platesti, daca vrei, daca nu, sa iti iei jucariile iar vina ta ca nu te-ai interesat cand iti expira gazduirea...iti ptr un an...faci o estimare cam cand ai cumparat de la ei, daca nu iti convine faci backup si stii o treaba.

Răspunde cu citat