Am votat si eu cu claus.ro, acolo am cateva site-uri.
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Am votat si eu cu claus.ro, acolo am cateva site-uri.
Eu folosesc gazduire.ro
Nu pot avea puncte de vedere por sau contra vizavi de alte host-uri pe care nu le-am incercat , dar am de cativa ani cont la ei si nu am avut niciodata probleme .
Eu de cativa ani folosesc tlh.ro, nu am avut niciodata probleme cu ei, uptime garantat 99,99%, cred ca de aproape 3 ani de cand sunt la ei odata sau de doua ori le-a picat hostul, anuntand bineinteles aceste intreruperi, care au fost de scurta durata.
In rest, totul merge perfect, site-urile imi merg la click.
Eu folosesc hosting professional de la xservers si nu recomand!
uite ce zice google: Mail PRIMIT AZI DOAR PT 1 DINTRE SITEURI, si mai sunt cateva
Over the last 24 hours, Googlebot encountered 1400 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 50.8%.
Topicul asta trebuie inchis, nu mai este de actualitate.
Este din 2011, fiecare dintre noi are o experienta acum si alte preferinte de hosting. Cred ca trebuie creat un topic nou.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Recomand hostico.ro pentru calitate si suport.
Folosesc mxhost.ro si hostico.ro si ii recomand pe amandoi. Raspund prompt la sesizari si orice alt email, ofera seriozitate, nu am avut niciodata probleme cu niciunii dintre ei si sunt maleabili.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
deocamdată folosesc găzduire.ro , dar intenționez să mă mut la hotway. nu recomand - xservers.ro
Am votat pentru mxhost, folosesc serviciile lor de ceva timp si nu am avut niciodata probleme.
Acest topic nu mai este de actualitate dupa cum a zis si Tom pe cand era mai tanar si ars de soare.
Motivul pentru care nu mai este de actualitate, "alt host " a fost vandut catre o companie din Rusia. Nu mai e o lista de provideri romani.!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)