adevarul e ca mi-au scapat cateva site-uri cu servicii de host destul de bune, dar poate un moderator le adauga la sondaj ca sa fie si acestea afisate![]()
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
adevarul e ca mi-au scapat cateva site-uri cu servicii de host destul de bune, dar poate un moderator le adauga la sondaj ca sa fie si acestea afisate![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
INTOVPS • VPS Hosting - pt VPS. Calitate excelenta & Pret mai mult decat decent.
Oricand recomand Gazduire web, Gazduire Demo, Servere Virtuale (VPS), Colocare Server, Web Design al colegului nostru Ehr.
Foarte amabil atat el si cat ceilalti de la suport. De ajutor la configurari/reconfigurari... nu mai zic. Mai rar atata rabdare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am votat mxhost.ro .
Cea mai buna experienta am avut-o pana acum cu xservers, profesionalism, promptitudine si raport calitate/pret excelent...
Cea mai proasta experienta am avut-o cu claus web... al carui owner s-a apucat sa tipe la mine la telefon inainte macar sa ii devin client.
Bun topicul!
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Am adaugat la lista initiala aproximativ 10 firme ce ofera gazduire si care nu fusesera trecute in lista initiala.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
despregazduire.ro si sunt multimit de serviciile oferite...
@Nichita: pricepui ca Ehr ne e coleg si e tip de treaba, dar chiar de 2 ori sa-i apara experthost.ro ?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)