Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Hosting cu trafic nelimitat

Afișare hibrid

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

staycu este buna intrebarea, multe firme de hosting iti ofera la-nceput totul si dupa ce te-am prins de client incep sa iti scoata ochi, ai trafic prea mare! nu e optimizat bine scriptu! consuma resurse, e.t.c este mai bine sa te documentezi inainte de a alege o firma de hosting. Din pacate eu nu garantez pentru nici una, cele bune sant scumpe dar sigure.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    staycu este buna intrebarea, multe firme de hosting iti ofera la-nceput totul si dupa ce te-am prins de client incep sa iti scoata ochi, ai trafic prea mare! nu e optimizat bine scriptu! consuma resurse, e.t.c este mai bine sa te documentezi inainte de a alege o firma de hosting. Din pacate eu nu garantez pentru nici una, cele bune sant scumpe dar sigure.
    Ti se pare firesc sa poti sti cat de bine este optimizat site-ul cuiva, pana nu devine client? Doar in momentul in care il ai pe server vezi ce face.
    In aceeasi ordine de idei, ti-ar placea ca site-ul tau sa se incarce mai greu sau chiar sa fie down pe perioade scurte din cauza unui 'vecin' de pe server, care are o tampenie de script/modul/plugin ce face load ? Tind sa cred ca nu. Si nimanui nu i-ar placea asa ceva.
    Atata vreme cat exista persoane care nu stiu sa lucreze bine sau nu vor sa gandeasca dincolo de interesul personal sau au pretentia sa consume 20% din resursele serverului dar sa plteasca poate sub 1% din costul lor , vor exista astfel de situatii.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Gazduire cu php mail() nelimitat
    De starlookboy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 23rd April 2008, 19:43
  2. Cumpar linkuri profil auto - nelimitat, minim 6 luni
    De attempt în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st March 2008, 16:43
  3. Hosting bun?
    De miealex în forumul Server side
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 13th April 2007, 19:58
  4. hosting...
    De bart7simpson7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 7th June 2006, 20:51
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •