ioan11bl, e evident!
ioan11bl, e evident!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai si respectivul cauta traficul nelimitat, pentru ca spatiu mai mare de 1 gb nu-i trebuie.
Si-a luat pana la urma de la myhost.
Va multumesc celor care m-ati ajutat![]()
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
/offtopic
daca un client doritor de trafic nelimitat vine peste trei luni si publica datele de trafic, o sa vedem cu totii ca are trafic lunar de -sa zicem- 60, 65 si 80 GB.
E, daca ar fi sa aleaga intre un pachet cu 100GB trafic si unul cu trafic nelimitat, pe care credeti ca o sa-l aleaga ?
oare e din cauza asta ?
.:|:.
Eu unul, la site-ul meu am avut la inceput traficul la 50 GB.
Pentru ca mi-au crescut vizitele, a trebuit sa maresc la 100 GB si sunt multumit.
Baiatu' respectiv, a avut si el de 100 gb, 150 gb si nu l-au placut providerii pentru ca depasea ..si omu' nu vrea sa-si ia un VPS a zis ca vrea trafic nelimitat .. si eu am cerut ajutorul vostru, ma gandeam ca poate cineva este in aceeasi situatie si recomanda pe firma x.
Eu unul, momentan uintre nelimitat si 100 GB as alege a doua varianta. El ..nu stiu![]()
Daca siteul mananca resurse multe degeaba cumpar hosting shared cu trafic necontorizat .
Hosting de calitate gasesti la ch-center.com/gazduire-web .
costyn33l, se gaseste si in ro, de fapt a facut o alegere foarte buna.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
pai am zis ca nu foloseste multe resurse, nu are nevoie de hdd mare, ci doar traficul
este rezolvata treaba acum ...
....
Ultima modificare făcută de Cristi G; 21st February 2011 la 16:25. Motiv: am citit gresit raspunsul de mai sus
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
recomand hostgator , am la ei de 2 ani . nu am avut niciodata probleme tehnice sau de alta natura , la un abonament de 10 dolari pot sa pun sus site-uri fara numar , am spatiu si trafic nemilitat .... recomand
staycu este buna intrebarea, multe firme de hosting iti ofera la-nceput totul si dupa ce te-am prins de client incep sa iti scoata ochi, ai trafic prea mare! nu e optimizat bine scriptu! consuma resurse, e.t.c este mai bine sa te documentezi inainte de a alege o firma de hosting. Din pacate eu nu garantez pentru nici una, cele bune sant scumpe dar sigure.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)