Pana la urma e oficial, s-a modificat ceva in politica lui Google? Modificari de algoritmi, noi regului sau tot vechile tehnici SEO sunt baza?
Ceea ce nu ar fi rau deloc. Sigur, ne-ar da noua ceva bataie de cap, dar din punctul de vedere al userului consumator de search ar fi o chestie extraordinara.Ordinea de afisare ar putea sa difere in functie de nationalitate,
geolocatie, limba vorbita, etc.
De exemplu daca eu caut "servicii catering" in Google, ce vreau sa vad? Un site care ofera catering in bucuresti? As prefera unul din Cluj, pe care il pot si folosi
Eu nu imi fac deloc griji ca imi va lua Google painea de la gura.
Tudi sa stii ca pana la rezultate in functie de locatie nu e decat un singur pas. Tehnic vorbind Google detine resursele sa faca acest lucru doar ca ramane de vazut cand o va face si in Romania.
Cel putin pe adsense principiul geolocatiei functioneaza: mi s-a intamplat ca accesand acelasi site din locatii diferite sa-mi apara reclame legate de judetul in care ma aflam, asta in special pe reclamele legate de imobiliare. Nu cred ca a fost doar o banala coincidenta...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)