Vezi Rezultate Sondaj: Ce parere aveti despre Google Chrome ?

Alegători
60. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Imi place !

15 25,00%
  • Interesant !

21 35,00%
  • Nu imi place !

7 11,67%
  • Renunt la Firefox !

1 1,67%
  • Raman la Firefox !

29 48,33%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 77

Subiect: Google Chrome

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.27 Safari/525.13
    Copiat din Chrome... are anumite chestii licentiate de la Mozilla, de la Apple... si uite de aici provine vulnerabilitatea gasita (carpet bombing).
    http://www.itxpert.info/securitate/g...aspat-depistat

Bine, e Beta, ce ma astept
    Ultima modificare făcută de thefan; 3rd September 2008 la 11:48.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Din punct de vedere tehnic, e un open source care e facut pe platforma WebKit cu componente "refolosite" de la Apple Safari si Firefox. E lame sau nu, trebuie sa decida fiecare, analiza mea este la: Ce nu spune nimeni despre browserul Google Chrome
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de forapathy Vezi Post
    asta era ironie?
    gmail e mult mai rapid si mai plin de optiuni decat yahoo mail si din ce am testat Chrome pana acum.. se misca mult mai rapid decat IE si renderizeaza CSS-ul cum trebuie.. foloseste WebKit pentru renderizare ca si Safari.(asta inseamna ca daca se vede bine in safari site-ul se vede la fel si in Chrome)

eu unul cand aud pe cineva ca zice ca IE e browser imi vine sa le dau cu ceva in cap.. mai ales dupa ce pierd ore intregi as fac functional CSS in IE (ma refer strict la IE6 )
    Nu e ironie,FF ar trebuie sa nu fie numit browser.Cel mai prostesc bug pe care il au e leak memory.Stai tu cateva ore pe FF si dupa crapa,calculatoru moare...

La capitolu asta IE sta excelent,in plus IE nu asteapta 30 de sec ca FF, cand da crash la un js/flash.

Sunt multe chestii importante din background cu care IE se afla pe prima pozitie la categoria lor.

Apropo,Microsoft a scris cod si inca mai scrie pt Apple, deci Chrome asta nu prea are nimic original prin el.

Spre exemplu , sunt foarte multi care zic ca IE are mii si mii de buguri pt randat css si html,dar problema e ca ei nu stiu sa scrie codul corect,FF este facut sa isi cam dea seama ce ai vrut tu sa faci acolo si sa corecteze,de accea afiseaza "corect".

Asa ziceam si eu acum o perioada ca IE e pilaf,dar cand m-am documentat mai atent am observat ca nu e chiar asa in comparatie cu alte browsere.

Ca o sugestie daca folosesti in css # in fata stilurilor (gen #margin-left:-100px il afiseaza exact ca in FF.

Chrome pt mine e doar de umplutura ca si gmail.Nu au backend in spate in domeniul asta si nu prea vor face cine stie ce la nivelul pe care spera sa-l faca.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

[OFF]

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Spre exemplu , sunt foarte multi care zic ca IE are mii si mii de buguri pt randat css si html,dar problema e ca ei nu stiu sa scrie codul corect,FF este facut sa isi cam dea seama ce ai vrut tu sa faci acolo si sa corecteze,de accea afiseaza "corect".
    Atunci tu zici ca daca un CSS arata la fel in Safari, Mozilla si Opera si nu arata la fel in IE inseamna ca toate celelalte browsere randeaza gresit CSS, iar IE randeaza corect?

Faza asta imi aduce aminte de o anecdota:
    O delegatie a casnicelor s-a dus la Hitler sa se planga pentru ca chiflele care se gaseau la patiserie au devenit mult mai mici - au dus si cateva bucati sa demonstreze.
    La care Hitler se uita, se gandea, dupa care brusc urla: Chifla nu s-a schimbat! Gura voastra a crescut!!!
    [/OFF]
    [ON]
    Din cate am vazut, paginile arata la fel in Chrome ca in FF, ceea ce imi place (eu fiind user dedicat Firefox). Chiar si unele shortcut keys pe care le foloseam in FF merg in Chrome... in general, imi place cum se comporta. Si consuma memorie putina...

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Originally Posted by deadworldisee
    Niciodata nu vor bate Yahoo la mailing,si IE la browser...
    Banuiesc ca se refera la popularitate. Ori la popularitate yahoo si hotmail bat la fund gmail iar IE celelalte browsere, ca ne place sau nu.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Sa nu uitam de un factor foarte important: vechimea!
    Yahoo si Hotmail sunt prezenti pe piata de xx ani, iar gmail doar de x ani!
    La fel si cu IE: Internet Explorer se dadea gratuit cu Windows inca de pe vremea cand Netscape si Opera se dadeau pe bani grei! Si userul e ca gasca: odata se invata...
    Omul foloseste IE ca "are vindozu' in el", dar foloseste FF si Opera pentru ca asa vrea el. Iar ganditul e un efort prea mare pentru unii...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    [OFF]

Atunci tu zici ca daca un CSS arata la fel in Safari, Mozilla si Opera si nu arata la fel in IE inseamna ca toate celelalte browsere randeaza gresit CSS, iar IE randeaza corect?

Faza asta imi aduce aminte de o anecdota:
    O delegatie a casnicelor s-a dus la Hitler sa se planga pentru ca chiflele care se gaseau la patiserie au devenit mult mai mici - au dus si cateva bucati sa demonstreze.
    La care Hitler se uita, se gandea, dupa care brusc urla: Chifla nu s-a schimbat! Gura voastra a crescut!!!
    [/OFF]
    [ON]
    Din cate am vazut, paginile arata la fel in Chrome ca in FF, ceea ce imi place (eu fiind user dedicat Firefox). Chiar si unele shortcut keys pe care le foloseam in FF merg in Chrome... in general, imi place cum se comporta. Si consuma memorie putina...
    In acelasi post am zis ca sunt unii care nu stiu sa scrie cod corect.Daca iti arata diferit este scris eronat.

In plus fiecare browser are implementarea sa a codului css,si tine de codul html unde il aplici.Acesta daca nu este scris corect,implicit sunt sanse nici ca style-ul sa nu iti mearga.

Dupa cum am spus poti scrie cod care sa fie randat exact la fel in css in IE,FF,Opera,Safari.

E si logic ca Chrome sa afiseze ca si FF pt ca foloseste modulele lor...

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    In plus fiecare browser are implementarea sa a codului css
    Si uite asta e o problema. S-au facut specificatii pentru CSS, iar MS (IE) nu le-a respectat pana la versiunea 7...

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Omul foloseste IE ca "are vindozu' in el", dar foloseste FF si Opera pentru ca asa vrea el. Iar ganditul e un efort prea mare pentru unii...
    Da, gandeste-te cati oameni sunt care au calculator si internet, dar nu il folosesc decat sa caute o informatie doua pe zi. Nu sunt techies, nu stau toata ziua la calculator. Deci pentru ei IE e mai mult decat suficient, mai ales ca le e mult mai greu sa se adapteze la ceva nou (cum ne-am adaptat noi, care petrecem mult timp in fata calculatoarelor, la opera, mozilla, etc).

Pun pariu ca daca mergi pe strada si intrebi 20 de oameni random, de varste diferite daca a auzit de Internet Explorer si de Firefox, balanta o sa incline covarsitor in favoarea IE.

Cat despre IE, avand "market share" majoritar pe piata browserelor, isi permit sa fie mai cu motz. Vrem, nu vrem, trebuie sa ne adaptam

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    34

Implicit

Interesat e ca acest browser are compilator de javascript,cat si un nou model de garbage colector diferit fata de celelalte.

Oricum astea nu sunt sunt bazele unui browser de calitate,dar macar se straduiesc pt partea de client side.

Pagina 3 din 8 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. seo for chrome toolbar
    De Iskander în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 17th November 2009, 13:58
  2. Google Chrome OS
    De lbordea în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th July 2009, 16:54
  3. Folositi Google Chrome ?
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13