Am instalat si eu Google Chrome, acum postez dupa el...
Imi place designul foarte simplu si placut ochiului. Si viteza pare sa fie una superioara... o fi oare de la faptul ca pentru fiecare tab este creat un proces separat?
Am vrut sa zic "sper" ca merge in josSpui ca merge in jos , pe ce baza faci afirmatia asta? stiu ca esti suparat rau pe ei si te intelegDar ca orice business care ajunge prea mare pentru binele lui, va avea "the dip" mai devreme sau mai tarziu. Eu sper sa decada la un nivel in care sa fie competitivi, dar sa nu isi domine competitia. Pentru ca nu vreau ca in viitor, copiii mei sa se roage la zeul Google.
l'am tras si eu... este lafel ca firefoxu numai k este la inceput, deja a facut un crach, cand am vrut intru pe o pagina, nu stiu de ce... dar nici ei nu au, un send error, sau ceva de genu sa ii ajute sa scape de versiunea beta, in fine...
o chestie care mi'a placut cand dai view source pe o pagina, iti apare un editor text la chrome-ului cu numerotarea randurilor... cool!
si ce nu mi'a placut... nu merge sa tii scrool apasat la mouse si sa dai sus-jos... sa navighezi pe pagina (asta m'a deranjat pentru ca am scroolu bulit la mouse)
Cum reusesc? E simplu... Link
Din punct de vedere tehnic, e un open source care e facut pe platforma WebKit cu componente "refolosite" de la Apple Safari si Firefox. E lame sau nu, trebuie sa decida fiecare, analiza mea este la: Ce nu spune nimeni despre browserul Google Chrome
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Banuiesc ca se refera la popularitate. Ori la popularitate yahoo si hotmail bat la fund gmail iar IE celelalte browsere, ca ne place sau nu.Originally Posted by deadworldisee
Niciodata nu vor bate Yahoo la mailing,si IE la browser...
Sa nu uitam de un factor foarte important: vechimea!
Yahoo si Hotmail sunt prezenti pe piata de xx ani, iar gmail doar de x ani!
La fel si cu IE: Internet Explorer se dadea gratuit cu Windows inca de pe vremea cand Netscape si Opera se dadeau pe bani grei! Si userul e ca gasca: odata se invata...
Omul foloseste IE ca "are vindozu' in el", dar foloseste FF si Opera pentru ca asa vrea el. Iar ganditul e un efort prea mare pentru unii...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Da, gandeste-te cati oameni sunt care au calculator si internet, dar nu il folosesc decat sa caute o informatie doua pe zi. Nu sunt techies, nu stau toata ziua la calculator. Deci pentru ei IE e mai mult decat suficient, mai ales ca le e mult mai greu sa se adapteze la ceva nou (cum ne-am adaptat noi, care petrecem mult timp in fata calculatoarelor, la opera, mozilla, etc).Omul foloseste IE ca "are vindozu' in el", dar foloseste FF si Opera pentru ca asa vrea el. Iar ganditul e un efort prea mare pentru unii...
Pun pariu ca daca mergi pe strada si intrebi 20 de oameni random, de varste diferite daca a auzit de Internet Explorer si de Firefox, balanta o sa incline covarsitor in favoarea IE.
Cat despre IE, avand "market share" majoritar pe piata browserelor, isi permit sa fie mai cu motz. Vrem, nu vrem, trebuie sa ne adaptam![]()
Interesat e ca acest browser are compilator de javascript,cat si un nou model de garbage colector diferit fata de celelalte.
Oricum astea nu sunt sunt bazele unui browser de calitate,dar macar se straduiesc pt partea de client side.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)