Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Disparitie misterioasa din Google!!!

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am avut parte de o cadere spectaculoasa zilele astea (la un site), insa nu a durat decat o zi, dupa cum se vede pe graficul de mai jos:

In ultimul timp am observat tot mai mult astfel de caderi bruste, insa niciodata nu au durat mai mult 4-5 zile (in cazul meu)

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de blacksharkmedia Vezi Post
    De cateva zile mi-au disparut brusc toate listarile(toate paginile) din rezultatele google pentru 95% din cuvintele cheie care aduceau trafic pe site.
    Mentionez ca site-ul in cauza are aproximativ 1 an de existenta, in momentul de fata are toate paginile indexate(deci nu este banat de google) dar se comporta ca si cum ar fi banat.
    Dupa termeni care acum cateva zile era pe prima pagina, acum nu se mai gaseste intre primele 700 de inregistrari!!!

Are cineva vreo idee, care sa fie cauza. Site-ul a fost clasat foarte bine pentru anumite cuvinte cheie de vreo 6 luni de zile, iar acum brusc a disparut.
    Filtrele care actioneaza asupra siturilor bine pozitionate in Google au la baza criterii de penalizare neclare si din acest motiv nimeni nu iti poate da o solutie sigura.Iata ce as face eu:
    • as verifica in primul rand linkurile catre alte situri ;daca am linkuri catre situri care au probleme cu Google ( neindexate , dezindexate etc.) e foarte probabil ca voi avea si eu de suferit ; linkurile pe un pixel creeaza si ele probleme

• as continua sa obtin IBL de la situri de calitate ; daca vin IBL valoroase ,Google este obligat sa le ia in seama

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    am observat si eu un caz asemanator, incepusera sa-mi dispara din cautari unele paginil, problema cu acel site era ca nu il mai actualizasem de ceva timp si probabil ca asta a fost principala problema, totodata ma gandeam ca poate fi si din cauza ca nu am link-uri de pe alte site-uri catre acele pagini
    Mi s-au mai intamplat si mie diferite disparitii. Ca de ex. un post pe blog indexat care a aparut in serp cam la o ora doua pe prima pagina la cautarea "bmw 330i" pe google.ro cu hl=ro bineinteles, pe pozitia 3, apoi a cazut pe 9, dupa care a disparut complet si la cam o zi dupa a revenit pe 3. link cautare
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Si eu am patiti o chestie asemanatoare, numai apar la cateva cuvinte principale si importante pentru mine, dar la alte cuvinte este OK
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    46
    Posturi
    150
    Putere Rep
    33

Implicit

blacksharkmedia, a reaparut situl tau? Intreb dupa o luna de la deschiderea acestui post pentru ca si mie mi-a disparut un site cu cateva mii de pagini indexate, curat. Cred ca principala cauza este un hack facut de niste turci, care a introdus in indexul sitului cateva sute de link-uri ascunse. Dar toata treaba asta nu a durat decat 12 de ore, dupa care am rezolvat. Se pare insa ca Google a apucat sa-l scoata imediat din cautari. Ce ai facut sa-ti salvezi situl?

Edit* Daca scriu site:www... imi arata toate paginile indexate. Dar daca il caut dupa nume sau cuvinte cheie nu apare.
    Ultima modificare făcută de Sebastian; 1st September 2008 la 19:54.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de OkiAGr Vezi Post

Edit* Daca scriu site:www... imi arata toate paginile indexate. Dar daca il caut dupa nume sau cuvinte cheie nu apare.
    Situl tau nu e dezindexat , ceea ce e bine , ci a suferit doar o penalizare prin pierderea pozitiei in cautari .
    Scoaterea linkurilor nocive , obtinerea IBL de calitate , continut si pagini noi , linking intern, pot fi solutii de revenire .

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitie din nisa
    De Prometeu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th January 2010, 12:55
  2. designerii, pe cale de disparitie?
    De Mihai Gianu în forumul Client side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th May 2009, 18:37
  3. disparitie pagina din serps
    De Mar în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:44
  4. disparitie sites din googl
    De voidcode în forumul Google