Probabil titlul e oarecum confuz dar sigur atrage vizite prin ambiguiitatea sa.
Ce "problema" am eu acum. Acum un an am "creat" o nisa , prefer sa nu precizez care este, nu va imaginati la cine stie ce trafic sarit din grafice, ci mai degraba intre mic si mediu , oricum satisfacator pentru mine.
Nisa se rezuma la "cuvant cheie" , domeniu e format din acel cuvant cheie, a prins autoritate repede, are si site links , prima pozitie,etc..
Bineinteles, au aparut nenumarate clone , nici nu credeam altfel, si , unele din ele au prins pozitii sub mine.
Problema care este, site-ul meu a disparut din SERP cand vine vorba de cautare "cuvant cheie", lucru care sincer este un soc pentru mine, nu am conceput niciodata asa ceva. Norocul meu este ca vin multe cautari "cuvant cheie related" si traficul nu a scazut drastic, dar totusi ?!?!? (da, la orice alta cautare related de acel domeniu site-ul isi pastreaza pozitia, a cazut doar la cuvantul cheie principal)
Este posibil sa fie doar o problema temporara si site-ul sa reapara la locul de drept? Ca solutii nu pot cauta cat timp nu au survenit modificari la site.
Vreau doar sa stiu daca vi s-a intamplat ca site-ul sa dispara pe un cuvant cheie si sa revina la fel de brusc. Multumesc!