buna;
am 4 sites ce au fost scoase din motorul de cautare google.com
va rog sa imi spuneti daca stiti unde ma pot adresa, sa stiu din ce cauza au fost scoase si cum pot remedia problema;
va multumesc;
buna;
am 4 sites ce au fost scoase din motorul de cautare google.com
va rog sa imi spuneti daca stiti unde ma pot adresa, sa stiu din ce cauza au fost scoase si cum pot remedia problema;
va multumesc;
mai multe detalii?
site-urile sunt nou lansate? ai facut rost de legaturi multe in scurt timp?
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Poti sa iei legatura cu cei de la google prin webmasters tools. Acolo poti cere o reanalizare a fiecariu site in parte.
Dar esti sigur ca au fost scoase din google? Poate doar au fost coborate.
Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online
Pana nu ne dai mai multe detalii despre site (url, vechime,etc) ca sa vedem si sa testam si noi nu prea putem sa te ajutam.
siteurile sunt adult, toate 4 o cazut deodata, unul din ele are 4 ani si o fost curat, facusem exchange cu 5 sites tot din aceeasi nisa, la interval de 2 luni o fost date din index afara si nu stiu motivul. Cred ca nu are sens sa va zic numele siteurilor poate deranjeaza pe cineva. Motivul nu`l cunosc de ce au dat afara siteurile, unii ziceau ca google curata adultul de pe motorul de cautare, insa cred ca avea parteneriat cu ceva site necurat, care ori avea black seo, ori facea spam, ori avea poze under age. Intrebarea e unde ma adresez macar motivul sa il aflu de ce o fost date afara si cum pot rezolva sa le reindexeze iar....
Mentionez ca siteurile au inca pr-urile, link exchangeurile le-am scos toate. Ce ar trebui sa fac? sa continui link exchangeurile?
cu stima si respect;
Cum a fost curat daca-i "adult"? Niciun site "adult" nu e curat pentru Google.siteurile sunt adult, toate 4 o cazut deodata, unul din ele are 4 ani si o fost curat
ma refer curat ca si content, 18+ etc, spuneti va rog unde ma pot adresa sa stiu situatia siteurilor si de ce au fost scoate si cum pot sa le aduc back..
cu stima;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)