Voi ati patit sa cadeti din serp si sa reveniti, iar sa cadeti.. si tot asa?
Voi ati patit sa cadeti din serp si sa reveniti, iar sa cadeti.. si tot asa?
Da. Se intampla lucrul asta in primele 3-6 luni destul de des. Dupa daca link-urile care vin catre tine se stabilizeaza, iar aparitia de noi link-uri este constanta, cu putine boom-uri se stabilizeaza si urca din ce in ce mai greu sau de asemenea, coboara cand concurenta creste. Un proces normal de altfel.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Da . La putin timp dupa indexarea paginilor sitului , pozitia in motorul Google era buna . Multi spun ca ca e un bonus acordat de Google pentru site-urile noi. La mine a durat fix 3 saptamani .Brusc ,pentru toate keywordurile , situl a scazut foarte mult .Doar pentru un keyword situl mai era pe la pozitia 50-60.
Nu am disperat si am obtinut linkuri in continuare .Ideea e ca m-am concentrat doar pe keyword-ul care mai ramasese cat de cat in gratiile motorului .Bineinteles ca am optimizat si on page nu numai off page .Situl a inceput usor sa urce pe acel keyword , practic si-a reluat pozitia initiala .Cand am ajuns pe prima pozitie, surpriza ...situl era in pozitii foarte bune si pe celelate keyworduri .
Ulterior am citit ca si acesta e un fenomen cunoscut ;cand revii pentru un keyword revii si pentru celelalte ca intr-o avalansa .
In ceea ce priveste Yahoo , acesta a avut o pozitie constanta, situl e pe aceleeasi pozitii inca de la indexare .
Sper sa-si revina curand, era vb de un site cu trafic destul de mare dar cam nou, 2-3 luni.
Daca e site asa nou ,cred ca o sa-si revina .
Lucreaza la el ca si cum nimic nu s-a intamplat si o sa vezi ca o sa revina
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)