Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: REdirect 301 de la un site penalizat spre unul nou

kuerten este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    41
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit REdirect 301 de la un site penalizat spre unul nou

Salutare,

Am o disputa cu un prieten si am zis sa intreb si aici asa..in CLAR si negru pe bleu..

Am un site: gigel.com, magazin virtual.
    Are la ora actuala ~6000 de produse.. initial a avut 2mii, a inceput indexarea dl Google, insa a trebuit sa restructurez..am scos tot, si am inceput sa bag iar produsele, cu alte lninkuri, alte produse...
    Traficul a scazut dramatic..( ERA ok, daca scosesem produsele..) insa de ceva luni de zile nu mai creste deloc...adica la 6 mii de produse si 6900 pagini indexate sa ai trafic de 39 /zi unici..cam bate la ochi nu? eu zic ca e penalizat...

Asa ca am luat acelasi domeniu cu .ro gigel.ro si vreau sa o iau de la zero..
    ce fac cu gigel.com in acest moment..? eu as zice sa il las in aer...adica nimic pe el.."PAge cannot be displayed", iar prietenul zice REDIRECT 301.

Voi ce parere aveti? Cu argumentele aferente va rog
    Multumesc

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

1. Cauza penalizarii domeniului .com o reprezinta faptul ca acum ai 6000 de pagini ok, care returneaza cod 200 OK, iar in 5 minute ai 6000 de pagini care timp de X saptamani returneaza cod 404 not found.

Problema de fapt, nu sta in faptul ca sunt erori 404. Probabil ca 50% din website-urile din lume au cel putin o eroare 404 in ele. Problema sta in faptul ca tu ai un procent foarte mare de erori 404 (in cazul tau 100%), din totalul de pagini existente in website.

Google considera ca website-ul tau e un mare cacao deci.

2. Prietenul tau are dreptate. Fiecare pagina din vechiul website, sa redirecteze 301 catre noua pagina corespondenta din noul website.

Tine minte, pagina atre pagina, nu orice pagina din domeniul.com sa dea catre index-ul domeniului .ro.

Succes. Vreau si eu jumatate din berea pe care tocmai ai pierdut-o
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    41
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit Multumesc

Zis si facut.

Intrebare..sper ca nu stupida.. Google nu urmeaza redirectul? avand in vedere ca e din htaccess?

Si daca da...Ce parere ar avea el..? Ia uite...tot cacao-ul e la alta adresa acum ia sa-i trag o penalizare..

Multumesc

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu inteleg ce vrei sa spui prin urmeaza.

Ce parere ar avea el..? Ia uite...tot cacao-ul e la alta adresa acum ia sa-i trag o penalizare..
    Nope. Google va spune: Iote-te ... Omul si-a schimbat adresa website-ului, si imi spune mie ca s-a mutat permanent (301) la adresa Y. Hai sa scot site-ul vechi din index, si sa transfer toata puterea aceluia catre noul site.

Si la sfarsit iti ureaza si succes in afaceri, dar nu vedem noi mesajul ca e scris cu font mic mic

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu sunt de alta parere.

Este posibil ca google sa nu fi ajuns asa de des prin acele linkuri noi create si nu prea a avut ce sa puna in SERPs de la tine.

Nu cred ca 6000 pagini cu 404 produce o filtrare si te aduce in jos.

Spre exemplu eu am avut profilele utilizatorilor la inceput de forma asta :

www.fireangel.biz/utilizatori.php?fireangel=liviu_liboy

Am optimizat paginile si eventual am optimizat si linkurile si am ajuns la o noua forma de genul:
    www.fireangel.biz/poze.php?sex=baieti&matrimoniale=Alba&fireangel=li viu_liboy

Dupa cum se poate observa din Google au fost ambele indexate ok,singura diferenta fiind doar titlul ,meta description si linkul:
    aici

Acele pagini, au in partea de jos o afisare random a membrilor,astfel la orice incarcare pagina este "diferita" din pctdv al G cu pagina initiala ("utilizatori.php?fireangel=liviu_liboy")

Daca am fost filtrat pentru asa ceva?

Nici vorba.Pozitia 5 in serps pt "Matrimoniale Aiud" aici

Prima data am avut in jur de 5000 pagini cu 404.Cam in 3-4 luni au ramas 500 (in index)si de atunci tot asa au stat in G.

Am facut si redirectare 301 ,au disparut din webmaster tool , dar in index tot acolo sunt.

Sfatul meu este sa optimizezi dpdv seo cat mai bine acele pagini(nu ma refer la backlinkuri) si o sa iti revii, si cel mai important adauga in jur de 50 de linkuri interne care sa apara random fiindca au efect mai mare pt multe pagini.

Pe langa astea 50 adauga cam 5-6-7... linkuri care sa mearga ordonat din pagina in pagina,in sensul ca linkul la pagina curenta sa fie primul in aceasta coloana si urmatoarele linkuri sa fie pt paginile urmatoare.

Ele vor avea o eficienta in jur de 70%,adica 70% din pagini vor fi indexate mai des.

Mie mi-a mers destul de bine zic eu. Am reusit sa indexez cam 80 000 pagini iintr-o luna si pentru 1/6 din ele a mai trecut odata.

Bafta

PS: precizez faptul ca am "reusit" sa fac 3 optimizari pe astfel de pagini.
    Pe scurt am schimbat din link "matrimoniale=alba" in matrimoniale=aiud,(am schimbat judetul cu localitatea) si mi-a iesit pt cateva mii de pagini a 3-a schimbare.Pentru aceasta pagina inca nu....
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 5th June 2008 la 11:22.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Ceea ce spui tu mai sus este rezonabil si bineinteles ca poate fi adevarat.

Insa eu nu am spus ca 6000 de erori 404 vor penaliza site-ul. Ci 6000 de erori 404 care reprezinta 100% din paginile website-ului.

Nu trebuie neaparat sa fiti de acord cu mine. Eu spun doar din experienta mea.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Pe vremea aceea doar paginile (profilele utilizatorilor) le aveam si ca numar erau in jur de 5000(toate cu 404),foarte asemanator cu cazul discutat.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Pe vremea aceea doar paginile (profilele utilizatorilor) le aveam si ca numar erau in jur de 5000(toate cu 404),foarte asemanator cu cazul discutat.
    Aveai 5000 de pagini de profile, si cate alte pagini ?

Tot site-ul avea 5000 de pagini ? Adica la comanda site: erau aratate 5000 de pagini ?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Da(in jur de 5000,nu exact 5000.Oricum toate au suferit aceleasi modificari)

In afara de cam 2 pagini care erau indexul si logare.php.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    41
    Posturi
    121
    Putere Rep
    34

Implicit Surpriza..as zice

Am uitat sa precizez...

Nu imi dadea eroare 404 cand nu gasea produsul... ci pur si simplu, datorita modului in care este facut fisierul .htaccess imi apare o pagina goala fara nici un produs...deci pagina exista nu este 404 ci este goala..

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirect spre un site nou
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th November 2009, 17:23
  2. Redirect site penalizat catre site nou
    De daemonic în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th July 2009, 14:24
  3. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 10:25
  4. analiza site penalizat
    De inscaun în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 11th February 2009, 00:43
  5. 2 domenii spre acelasi site
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th April 2007, 16:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •