Salut. Este prima oara cand postez dar urmaresc acest forum de mai mult timp si cred ca aici voi gasi ajutorul de care am nevoie pentru care va multumesc anticipat.
Am un domeniu pe care as vrea sa instalez 3 bloguri de genul domeniu.com/blog1, domeniu.com/blog2 si domeniu.com/blog3. Toate cele trei bloguri vor functiona pe platforme wordpress avand o baza de date comuna dar teme diferite (deci sunt 3 wordpresuri diferite, fiecare in cate un director separat pe ftp). As vrea ca pagina principala (domeniu.com) sa fie un index al celor 3 bloguri, urmand sa contina printre altele ultimele posturi din fiecare din cele 3 bloguri. As vrea in linii mari sa ma ajutati sa imi dau seama cum este optim sa optimizez tot site-ul si cele 3 bloguri in special, raspunzand la urmatoarele intrebari:
1. in conditiile in care cele 3 bloguri au teme diferite este cazul sa inscriu in motoare de cautare / dmoz etc site-ul in sine sau fiecare din cele 3 bloguri separat?
2. la google webmasters bag adresa site-ului domeniu.com sau fiecare din adresele celor 3 bloguri?
3. intentionez sa folosesc pentru fiecare blog un plugin de generare a sitemapului. Este bine sa am 3 sitemap-uri?
4. Este suficient sa generez un robots.txt de domeniul principal cu follow *?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre si pentru orice sugestie suplimentara.