Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Importanta link-exchange -urilor

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    am spus eu asta?
    scuze, a fost o scapare. Nu ma refeream neaparat la tine, era o afirmatie generala. Oricum, tot scapare se cheama.

Problema este ca insisti prea mult pe page rank. Stiu ca un PR mare inseamna multe IBL-uri si credibilitate in acelasi timp, dar Google face update la page rank foarte rar si intre timp lucrurile se pot schimba mult. Daca site-ul cu care vrei sa faci link exchange are PR mic, nu inseamna ca nu e bun. Intai il analizezi nitel...in fine, cred ca s-a mai discutat de mii de ori pe aici aceasta problema.

In legatura cu exemplul meu, stiu ca e greu ca un site sa aiba de la inceput multe IBL-uri de calitate, dar nu e imposibil. Ma refeream la IBL-urile pe care le poate avea un website foarte bun, cu informatii multe si de calitate in doua luni. Poate ca nu sunt multe, dar incerci sa-i vezi potentialul. Daca vrei un link exchange de lunga durata, eu zic ca se merita sa faci cu acel site, pentru ca se va dezvolta cu trecerea timpului si va aduna tot mai multe IBL-uri, avantajandu-te pe tine tot mai mult...cu trecerea timpului.
    In general, avem aceeasi viziune si nu are rost sa ne contrazicem in continuare. Eu doar spun ca site-urile noi si bune nu trebuiesc ignorate.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    62
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit

OK - amindoi avem dreptate
    Trebuie sa fii atent totusi. Daca verifici blogul tau (ca un site nu am la indemina) cu http://www.bad-neighborhood.com,( o scula excelenta recomandata la toti incepatorii si nu numai),
    vezi ca ai acolo intre linkuri : 6 Questionable de care trebuie sa te feresti sa ii ai prin preajma. Nu dau decit anchor texturile sparte pentru ca sa nu infecteze si acest forum:

Anchor text: Casin ouri
    Anchor text: Educatie se xuala
    Anchor text: Adu lt Da ting
    AT: Best Matrimonial A du lt Portal
    top 66 punct ro
    Anchor text: The Se x ual Esca pades of a DC Top
    Ma rog un blog este un blog dar totusi daca vei dori ca el sa linkeze spre un site al tau trebuie sa il cureti mai intii.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 13th August 2007 la 19:36.
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

dupa ce am purtat o mica discutie with krumel (ca sa evit cacofonia ) despre importanta link exchange-ului, chiar vroiam sa deschid un nou thread l-am gasit pe acesta despre importanta link exchange-ului, aici vad ca mai mult sa discutat despre pr si inca nu prea s-a dat un raspuns clar si concret (ma rog cat poate sa fie de clar si concret in seo )! din discutia with krumel am inteles ca da, mai sunt importante daca le faci cu siteuri related (ar fi bine sa evitam link exchange-urile facute sitewide) insa intrebarea mea este urmatoarea:

cat de mult mai mai conteaza google sau alte motoare de cautare pe un simplu link exchange (spre ex facuta pe pagina de linkuri sau pe home page) ? sau mai bine zis mai are rost sa facem link exchange? si aici nu ma refer dpdv al traficului pe care il poti primi ci doar dpdv seo!

sunt de acord cu ideea ca daca faci un site bun vin si linkurile naturale insa cu totii o stim ca acest lucru vine destul de greu!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Link exchange faci pentru trust, anchor text si PR.
    Traficul il iei datorita iesirilor la cautari.

Ideal e sa nu faci prea mult link exchange...ptr ca ce iei, dai. Ideea e ca sa iei, fara sa dai prea mult.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Importanta tag-urilor
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th March 2009, 15:22
  2. Schimbarea link-urilor
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th April 2008, 15:02
  3. Importanta vs relevanta
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2008, 22:02
  4. Importanta backlink-urilor .edu
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th November 2007, 13:14
  5. cum primiti banii din vinzarea link-urilor in afara Ro?
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th October 2006, 02:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •