Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Importanta link-exchange -urilor

Vizualizare arbore

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de trask Vezi Post
    va bateti prea mult si in mod inutil capul cu PR-ul. Linkurile bune, cu care este recomandat sa faci link exchange, nu se aleg neaparat in functie de page rank. Am spus eu asta ? Daca un site are 2 luni de cand este online, este din acelasi domeniu cu al tau si din pacate are page rank 0 pt ca nu s-a facut inca update-ul la Google, dar are o multime de IBL-uri foarte bune, tu zici ca nu e bine sa faci link exchange cu el? Permite-mi sa te contrazic...
    Citeste toate postarile cu atentie. Altfel facem postari doar de dragul postarii .

In exemplul tau: daca site-ul are 2 luni si PR0 (arata-mi si mie unul) nu poate sa aiba o multime de IBL-uri foarte bune - by refferals ci doar cumparate sau prin exchange cu acelasi tip de site-uri (o spun din experienta) iar ca sa obtii linkuri de la concurenta de calitate iar e foarte greu. De ce oare daca eu ti-as propune un schimb de linkuri primul lucru pe care l-ai face ar fi sa imi verifici PR-ul si sa strimbi din nas daca el este 0 ?
    Eu spun doar ca trebuie multa atentie la schimb.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 13th August 2007 la 17:15.
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Importanta tag-urilor
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th March 2009, 14:22
  2. Schimbarea link-urilor
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th April 2008, 14:02
  3. Importanta vs relevanta
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:02
  4. Importanta backlink-urilor .edu
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th November 2007, 12:14
  5. cum primiti banii din vinzarea link-urilor in afara Ro?
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th October 2006, 01:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •