Intrebarea e tembela. Nu iti pot raspunde decat cu cifre legate de cat se vand linkurile pe astefel de situri:
link in PR10 - aprox 3000$ pe luna
link in PR9 - aprox 2000$ pe luna
etc
link in PR7 - aprox 150$ pe luna
Intrebarea e tembela. Nu iti pot raspunde decat cu cifre legate de cat se vand linkurile pe astefel de situri:
link in PR10 - aprox 3000$ pe luna
link in PR9 - aprox 2000$ pe luna
etc
link in PR7 - aprox 150$ pe luna
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
nu link in pagini delea , intrebarea mea era ceva de genu , daca am o pagina cu pr1 si costa 100$ , daca fac pr 2 , cat o sa coste ?
pai ..raspunde acum omului..daca tot ai inceput @m
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Cum spuneam mai devereme intrebarea e tembela, deci nu cred ca cineva poate sa iti raspunda. Nu asa se calculeaza valoarea unui website.
PR e garanatul unui pret pentru un website, important este nisa in care esti, traficul, vechimea etc (enorm de multi parametrii). O sa incerc sa fac o analogie: Cat costa masina asta cu radio: Aiwa? ( pai daca masina e un BMW probbail 20.000€ daca e o dacie din 1975 atunci 15 mil lei vechi ). Mai clar de atat nu cred ca exista explicatie.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)