Daca in cazul spargerii unui site de ''baietii rai'' ajungi la rezultatul dovedibil ca s-a ajuns la acest lucru de vina fiind G care a facut public rezultatul unei cautari, se poate da G in judecata !?
Daca in cazul spargerii unui site de ''baietii rai'' ajungi la rezultatul dovedibil ca s-a ajuns la acest lucru de vina fiind G care a facut public rezultatul unei cautari, se poate da G in judecata !?
de ce sa fie google de vina ca webmasterul X e atat de prostanac incat fisierul sau cu parole poate fi indexat de motoarele de cautare ?
un "super webmaster" nu are cum sa isi salveze parolele intr-un fisier indexabil
1) parolele nu se tin pe un site, ci eventual intr-un .DOC protejat cu parola pe computerul propriu
2) daca tot vrei sa iti tii parolele pe un site, pui password-protect pe directorul respectiv, nu ??? doooh.
e ca si cum tu mergi pe strada cu parola de Internet Banking scrisa cu un marker negru pe frunte si apoi te plangi ca cineva ti-a transferat toti banii![]()
sau sa-ti pierzi cardul cu pinul scris pe el![]()
pe G il poti tine si departe de unele fisiere.
Daca nu ii spui clar "paginile X le sari" nu le sare...eu m-am trezit ca imi scana pagini de la plugin-uri la wordpress. Si vorba aia...accesul e parolat. Singura explicatie care imi vine minte acum este ca am accesat linkuri (de incredere) din acele pagini si probabil au ajuns pe vreo lista de refereri (poate la vreun statistics) pe care a intrat Google si acel link neavand no follow a vizitat si pagina de plugin.
Cateva exemple :
default SQL server admin id
clear usernames/passwords
encrypted passwords
secret 5
Ultima modificare făcută de take me away; 21st May 2007 la 12:56.
nu contesta nimeni ca exista siteuri cu "parolele la vedere", ci faptul ca tu sugerezi ca Google ar fi de vina pentru aceasta neglijenta/incompetenta a administratorilor siteurilor respective!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)