Pentru cei care fac topuri/au site-uri de afiliere de tipul "cel mai bun", puteti vedea ce zice Google aici despre recenzii.
@neo, bug-urile alea relevate mereu de Google mă lasă rece. Mereu afecteaza publisherii, niciodata n-au vreun bug care să explodeze traficul.Să fim serioși, au ajuns să supraoptimizeze algoritmul motorului de căutare ca să te facă cât mai curând să bagi mâna în buzunar și să cumperi trafic, nu să îl primești organic. Cum a făcut și Facebook cu reach-ul paginilor, grupurilor etc.
@kleampa, câte site-uri să întreții? Faci 100 și niciunul ca lumea.Nu e nici asta o soluție. Dar e adevărat ce zici, site-urile noi lansate în ultimele luni, au avut o creștere. Dar la următorul update, din ce am observat, încep să piardă trafic. Concret, din analiza mea, cam 1 an e perioada de glorie, după care inevitabil intră pe o pantă descendentă.
@lecktronix ridicol sau nu, sunt experți SEO care recomandă webmasterilor să nu mai adauge niciun articol pe site cu titlul "cel mai bun/cea mai buna", deoarece consideră ca va pica inevitabil la următorul update făcut de Google pe recenzii. Vezi cerințele lor aici legat de cum să faci recenzii, dar să fim serioși, există bloguri care au pierdut 50% din trafic pe nișa asta și aveau doar recenzii personale ale produselor. Deci niciun sfat nu e sigur.
Sunt curios cum îi merge lui @BlackSEO cu tehnicile cu pălărie neagră.![]()

Să fim serioși, au ajuns să supraoptimizeze algoritmul motorului de căutare ca să te facă cât mai curând să bagi mâna în buzunar și să cumperi trafic, nu să îl primești organic. Cum a făcut și Facebook cu reach-ul paginilor, grupurilor etc.
Răspunde cu citat
: ce discutii aprinse erau in '12 pe aici: