Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Scăderi drastice trafic site. Încotro?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Pentru cei care fac topuri/au site-uri de afiliere de tipul "cel mai bun", puteti vedea ce zice Google aici despre recenzii.

@neo, bug-urile alea relevate mereu de Google mă lasă rece. Mereu afecteaza publisherii, niciodata n-au vreun bug care să explodeze traficul. Să fim serioși, au ajuns să supraoptimizeze algoritmul motorului de căutare ca să te facă cât mai curând să bagi mâna în buzunar și să cumperi trafic, nu să îl primești organic. Cum a făcut și Facebook cu reach-ul paginilor, grupurilor etc.

@kleampa, câte site-uri să întreții? Faci 100 și niciunul ca lumea. Nu e nici asta o soluție. Dar e adevărat ce zici, site-urile noi lansate în ultimele luni, au avut o creștere. Dar la următorul update, din ce am observat, încep să piardă trafic. Concret, din analiza mea, cam 1 an e perioada de glorie, după care inevitabil intră pe o pantă descendentă.

@lecktronix ridicol sau nu, sunt experți SEO care recomandă webmasterilor să nu mai adauge niciun articol pe site cu titlul "cel mai bun/cea mai buna", deoarece consideră ca va pica inevitabil la următorul update făcut de Google pe recenzii. Vezi cerințele lor aici legat de cum să faci recenzii, dar să fim serioși, există bloguri care au pierdut 50% din trafic pe nișa asta și aveau doar recenzii personale ale produselor. Deci niciun sfat nu e sigur.

Sunt curios cum îi merge lui @BlackSEO cu tehnicile cu pălărie neagră.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Pentru cei care fac topuri/au site-uri de afiliere de tipul "cel mai bun", puteti vedea ce zice Google aici despre recenzii.

@neo, bug-urile alea relevate mereu de Google mă lasă rece. Mereu afecteaza publisherii, niciodata n-au vreun bug care să explodeze traficul. Să fim serioși, au ajuns să supraoptimizeze algoritmul motorului de căutare ca să te facă cât mai curând să bagi mâna în buzunar și să cumperi trafic, nu să îl primești organic. Cum a făcut și Facebook cu reach-ul paginilor, grupurilor etc.

@kleampa, câte site-uri să întreții? Faci 100 și niciunul ca lumea. Nu e nici asta o soluție. Dar e adevărat ce zici, site-urile noi lansate în ultimele luni, au avut o creștere. Dar la următorul update, din ce am observat, încep să piardă trafic. Concret, din analiza mea, cam 1 an e perioada de glorie, după care inevitabil intră pe o pantă descendentă.

@lecktronix ridicol sau nu, sunt experți SEO care recomandă webmasterilor să nu mai adauge niciun articol pe site cu titlul "cel mai bun/cea mai buna", deoarece consideră ca va pica inevitabil la următorul update făcut de Google pe recenzii. Vezi cerințele lor aici legat de cum să faci recenzii, dar să fim serioși, există bloguri care au pierdut 50% din trafic pe nișa asta și aveau doar recenzii personale ale produselor. Deci niciun sfat nu e sigur.

Sunt curios cum îi merge lui @BlackSEO cu tehnicile cu pălărie neagră.
    Pe nisa asta de recenzii/top-uri nu sunt atat de activ dar am un mic test in desfasurare si pana acum merge bine.

In legatura cu link-ul postat de tine, tot ce e acolo cam merge pacalit sa zicem asa. Cum am facut eu... Am luat o nisa pe produse, am creat 5 experti in domeniu cu nume complete, poze fake, linkedin, fb, yt,twitter, ig si domeniu personal pentru fiecare unde spune ce a studiat el, ce experienta are etc, aproape pe fieare social si domeniu am pus link catre siteul meu (cum sa lucreaza/colaboreaza cu mine), catre domeniile personale am creat backlinks pe siteuri cu articole ce ii recomanda. Pe siteul principal o pagina unde prezint toata echipa. Acum la recenzii testez cu: caut pe youtube o recenzie pt produsul respectiv si fac printsreen-uri la video unde nu se vede fata/corpu celui care prezinta produsul, mai mult caut sa se vada anumite detalii a produsului... asa am poze unice cu produsul.

Am in plan sa merg putin mai departe cu toata chestia asta... dar inca mai astept cateva luni... pana acum totul e roz
    .

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Rezultatele cautarii sunt inca super volatile: https://www.seroundtable.com/google-...ile-36530.html

Habar n-am cand se stabileaza... Baietii cu Parasite SEO fac $$$, avand in vedere ca Google a ras blogurile obisnuite si tinde sa dea credit doar domeniilor cu DR mare. Puteti sa citi comentariile de pe seoroundtable.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Rezultatele cautarii sunt inca super volatile: https://www.seroundtable.com/google-...ile-36530.html

Habar n-am cand se stabileaza... Baietii cu Parasite SEO fac $$$, avand in vedere ca Google a ras blogurile obisnuite si tinde sa dea credit doar domeniilor cu DR mare. Puteti sa citi comentariile de pe seoroundtable.
    de la inceputul anului au inceput... din ce vad eu deja s-au mai calmat apele

de ex outlookindia care era cam in top peste tot... uneori si 3 pagini in top10 pe unele cautari... de la 28 mil vizite pe luna in vara... acum a scazut la 8-10 mil... mai bine de 50%.
    .

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Oarecum offtopic : ce discutii aprinse erau in '12 pe aici: Incotro ne indreptam?

Am mai ramas o mana de oameni pe aici.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Incotro ne indreptam?
    De emm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 28th August 2012, 11:35
  2. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 09:40
  3. Forumul SeoPedia, incotro?
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 24th February 2008, 19:42
  4. Rtc - Incotro?
    De Razvan Pop în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd April 2006, 14:21

Etichete pentru acest subiect