Salut,
Se pare ca Holdingul RTC a cumparat pachetul majoritar, 53%, la IT&C ProCA România.
Deja RTC detine:Are cineva idee incotro se indreapta RTC sau ce planuri de viitor are?
- Best Computers
- Best Distribution
- Sistec
- Simtech Datacom
- ProCA Romania
![]()
Salut,
Se pare ca Holdingul RTC a cumparat pachetul majoritar, 53%, la IT&C ProCA România.
Deja RTC detine:Are cineva idee incotro se indreapta RTC sau ce planuri de viitor are?
- Best Computers
- Best Distribution
- Sistec
- Simtech Datacom
- ProCA Romania
![]()
Cu stima,
Razvan Pop
si sistec? :o
astia nu sunt clujeni?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Da... au fost.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Eu nu am.
![]()
Se pare ca nu putem avea o discutie serioasa.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Dupa cum stim cu totii RTC are www.dol.ro
Cum ei isi extind gama de produse se poate foarte bine ca magazinul sa creasca. Ajutat de imensa retea de distributie si de reprezentatele din majoritatea oraselor il vad ca magazinul online cu cea mai buna acoperire. Depinde daca cei de la RTC sunt constienti de posbilitatile oferite de comertul online.
Eu am lucrat cu ProCA si sunt importatori de (cam asta imi aduc eu aminte):
- Nec
- Notebook-uri si monitoare Brave
- PCCHIPS
- BenQ
Sistec are cele mai bune preturi de distributie din Ardeal. Nu stiu daca importa ceva.
Cu stima,
Razvan Pop
proca e furnizor din bucuresti
imi pare rau pt best computers ... firma calumea, clienti ok, reclama mare, s-ar putea sa nu mai fie la fel de competitiva firma dupa aceasta achizitie
Serban Ghita - my website
La cepreturi aveau si au in continuare cei de la Best nu cred ca o sa-i afecteze achizitia.
Se pare ca RTC vrea sa (re)inventeze conceptul all-in-one in domeniu e-commerce-ului. Printre ultimele lor intentii este si aceasta www .ddc.ro
Dupa cum arata prevad un dezastru.
Chiar nu inteleg de ce nu se axeaza mai mult pe comertul online. In curand magazinele clasice o sa devina complet neprofitabile. :unsure:
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)