Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Indexare greoaie articole/posturi noi

Vizualizare arbore

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Question Indexare greoaie articole/posturi noi

Salutari,
    Cu vreun an in urma mi-a fost banat contul de Adsense pe motiv de trafic invalid , lucru ce m-a afectat destul de tare si motiv pentru care am cam lasat la voia sortii site-ul. Nu castigam cine stie ce sume prin Adsense dar ma ajuta sa raman motivat. M-am tot tinut sa incerc sa readuc site-ul la viata (in special prin continut), dar pe langa faptul ca motivatia imi era la pamant ma confruntam si cu clasica lipsa de timp. Fac o mica paranteza si va intreb daca din experienta personala mai am vreo sansa sa recuperez contul de Adsense banat (am trimis contestatie dar mi-a fost respinsa).

Cert este ca acum am inceput sa scriu continut pe site si am observat ca acesta nu este indexat in Google nici dupa o zi sau doua (ci probabil mult mai greu). Imi sunt indexate posturile dintr-o categorie ce a ramas relativ activa de-a lungul timpului, insa prin celelalte categorii nu vrea si pace. Ce ar trebui sa fac pentru ca paginile sa fie indexate mai rapid (tind sa cred ca acestea vor fi indexate dar foarte greu)?

Multumesc!
    Ultima modificare făcută de gaby; 9th April 2020 la 20:45.
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. încărcare greoaie articol de 130 pagini
    De Vladimir-Adrian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th May 2017, 15:37
  2. încărcare greoaie site
    De Vladimir-Adrian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2016, 11:21
  3. indexare articole
    De Marko08 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th April 2014, 23:08
  4. Indexare greoaie
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •