Salutari,
Cu vreun an in urma mi-a fost banat contul de Adsense pe motiv de trafic invalid, lucru ce m-a afectat destul de tare si motiv pentru care am cam lasat la voia sortii site-ul. Nu castigam cine stie ce sume prin Adsense dar ma ajuta sa raman motivat. M-am tot tinut sa incerc sa readuc site-ul la viata (in special prin continut), dar pe langa faptul ca motivatia imi era la pamant ma confruntam si cu clasica lipsa de timp. Fac o mica paranteza si va intreb daca din experienta personala mai am vreo sansa sa recuperez contul de Adsense banat (am trimis contestatie dar mi-a fost respinsa).
Cert este ca acum am inceput sa scriu continut pe site si am observat ca acesta nu este indexat in Google nici dupa o zi sau doua (ci probabil mult mai greu). Imi sunt indexate posturile dintr-o categorie ce a ramas relativ activa de-a lungul timpului, insa prin celelalte categorii nu vrea si pace. Ce ar trebui sa fac pentru ca paginile sa fie indexate mai rapid (tind sa cred ca acestea vor fi indexate dar foarte greu)?
Multumesc!

, lucru ce m-a afectat destul de tare si motiv pentru care am cam lasat la voia sortii site-ul. Nu castigam cine stie ce sume prin Adsense dar ma ajuta sa raman motivat. M-am tot tinut sa incerc sa readuc site-ul la viata (in special prin continut), dar pe langa faptul ca motivatia imi era la pamant ma confruntam si cu clasica lipsa de timp. Fac o mica paranteza si va intreb daca din experienta personala mai am vreo sansa sa recuperez contul de Adsense banat (am trimis contestatie dar mi-a fost respinsa).
Răspunde cu citat