10th April 2020, 12:46
2 out of 2 members found this post helpful.
Sansele recuperii contului de AdSense suspendat pentru trafic invalid sunt nule. Eu zic sa renunti la aceasta idee si sa te focusezi pe viitor. Poti muta siteul pe un domeniu nou si redirectiona domeniul vechi catre cel nou. Foloseste o gazduire noua, cu un alt IP. Cu siteul nou poti aplica pentru un nou cont AdSense. Pentru un plus de siguranta, ca metoda de plata AdSense, daca alegi transfer bancar... NU mentiona acelasi IBAN - comun cu cel al contului suspendat. Vezi aici cerintele minime pentru ca noul site sa fie acceptat in AdSense.
10th April 2020, 20:41
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
gaby
Mi-a fost banat contul si din cate am citit nu mai pot face altul pe numele meu. As fi vrut sa il pot recupera doar ca ei spun: "trafic invalid, pa". Eu zic... pai ok, dar nu am facut nimic, retrageti veniturile, de ce trebuie sa banati contul? Eu raman cu buza umflata, si asa mai departe.
Poti face linistit altul. Eu am mai multe facute si confirmate cu aceasi adresa. Inca nu iti solicita CNP sau scanare retina

Postat în original de
John
Tind sa cred ca motivele selectate la banare sunt random, nu specificate concret.
Eu cred ca banarile conturilor de adsense sunt asemeni celor de google ads... si anume: iti baneaza contul si tu esti nevoit sa te 'cumintesti' incat sa nu mai fie nevoie sa mai faci inca unul din cauza procedurii dificile. Oricum ajungi tot la ei si este in interesul lor ca tu sa le rulezi serviciile.
10th April 2020, 21:47
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Clax
Poti face linistit altul. Eu am mai multe facute si confirmate cu aceasi adresa. Inca nu iti solicita CNP sau scanare retina
Eu cred ca banarile conturilor de adsense sunt asemeni celor de google ads... si anume: iti baneaza contul si tu esti nevoit sa te 'cumintesti' incat sa nu mai fie nevoie sa mai faci inca unul din cauza procedurii dificile. Oricum ajungi tot la ei si este in interesul lor ca tu sa le rulezi serviciile.
Aceeasi adresa dar alte nume, nu?

Postat în original de
florian g
Pune numele tau, dar trece o alta adresa de domiciliu, si cum zicea si Clax, pune si un alt cont bancar si aplica cu un alt site.
In tara asta sunt mai multi oameni cu numele "Popescu Gheorghe" si nu ii baneaza pe toti, doar pe "Popescu Gheorghe" cu adresa si IBAN-ul tau.
Acum am vazut ca s-au inasprit conditiile de acceptare, deci e mai greu sa reusesti, dar nu imposibil.
Nu am mai multe site-uri
, dar daca sa zicem ca mai fac unul, aplic cu el, sa zicem ca ma si accepta, iar apoi pun reclamele pe site-ul unde mi-a fost banat contul mi-e ca sigur vor face corelari si ma voi trezi iar cu contul in pom. Nu ar fi mai safe sa fie pe alt nume?