Voi observati ceva miscari? Eu am vazut pe 2 site-uri ale mele modificari semnificative in numarul de IBL-uri.
Voi observati ceva miscari? Eu am vazut pe 2 site-uri ale mele modificari semnificative in numarul de IBL-uri.
Google backlink update - Google loses backlinks
Google is currently updating backlinks, which have not yet propagated to all DCs. The tidbit is that Google lost quite a few backlinks in this update, going from 1,750,000 to 1,480,000 reported links. Yahoo also lost some, going from 1,990,000 to 1,780,000. MSN, on the other hand, gained considerably, going from 1,130,000 links to 1,440,000 links, inching closer to both Google and Yahoo.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Da, acum daca tot ai mentionat, am verificat si eu si a crescut muuult nr de IBL la 2 din siteuri![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
comfirm, s-au adaugat cateva ibl-uri aproape pe toate dc-urile !
:)
confirm si eu, am si eu modificari spectaculoase la IBL-uri
Si eu confirm. De la 0 IBL-uri am ajuns la 2 IBL-uri.Deci se misca ceva.
La Blog-ul meu a trecut de la 0 la 5.
La unul din site-urile mele a sarit de la 3 la 66 dar campania de promovare avea doar o luna.
Se pare ca e si PR update...
Pt. la-start.ro mi se afiseaza PR0, ca si la softpedia.com dealtfel.
Sper sa fie un BUG ca si data trecuta.
Site de o luna jumate online a sarit de la 0 la 231 IBL, in schimb la capitolul pagini indexate acum imi arata 0 desi inainte de acest update erau mai mult de 500 pagini indexate.
De asemeni am observat ca oscileaza PR -ul ba e 2 ba e 3 chiar in decursul aceleiasi zile pentru un alt site... ni se mai pregateste vreu PR update ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)