Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Advertoriale/Link-uri cumparate prin Gmail.

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Advertoriale/Link-uri cumparate prin Gmail.

Salut baieti,

De cateva saptamani nu-mi da pace o ipoteza si anume ca Google ar putea vedea in GMAIL "comenzile" de advertoriale pe care le trimit anumitor redactori/site-uri pe care vreau sa cumpar si cu care comunic prin contul lor de gmail.
    Practic ma gandesc ca daca editorul/bloger-ul respectiv are cont de gmail, in momentul in care eu trimit documentul cu articolul Google poate vedea ca, continutul nu exista indexat si ca dupa in mail exista anumite taguri ca si cont de paypal, plata, sume + simbolul sumei .. etc. si poate deduce ca acel articol este postat in baza unei plati deci ca este advertorial (mai ales daca acel editor/blogger vinde multe advertoriale .. etc.).

Repet, e doar o ipoteza, nu vreau sa par interesant ci doar pun o intrebare care nu stiu cat de reala poate fi in acest moment dar pe care noi ca si seo-isti ar fi bine sa o luam in calcul pe viitor.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Sincer...nu prea cred ipoteza asta tiroid...e prea prea..

PS: Ne mutam pe yahoo?
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Google îți citește mailurile. Să nu cumva să credeți că nu o face si sa nu cumva să credeți că nu v-ați dat acordul atunci când ați creat contul.
    Totuși, citirea asta este mai mult în scopuri publicitare, ca să știe ce add-uri să vă servească.
    Nu cred că citește ca să te prindă atunci când cumperi linkuri.
    Ca sa fi sigur vorbește codat. În loc de "cumpărare link" zi "plantare" )
    Listare articole gratuit aici si aici

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

Implicit

La aceasta teorie a conspiratiei m-am gandit si eu. Desi absurda, pare logica. Cred ca ar fi de preferat sa nu stam logati in contul google (nu doar gmail, ci si celelalte servicii asociate) atunci cand lucram la site-ul nostru.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Eram f.curios daca ia cineva in calcul posibilitatea asta si daca se fereste de gmail.

Ideea e ca mai devreme sau mai tarziu e posibil sa o faca si trebuie sa avem grija inca de acum pentru ca mailurile oricum raman in arhiva .. nu stiu cati dintre noi stergem e-mail-urile care implica o relatie contractuala - factura - confirmare comanda - plata .. etc. E indicat sa gandim long-term, si e f.clar ca Google se foloseste si se va folosi de orice arma ca sa combata vanzarile de links.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de tiroid Vezi Post
    Eram f.curios daca ia cineva in calcul posibilitatea asta si daca se fereste de gmail.

Ideea e ca mai devreme sau mai tarziu e posibil sa o faca si trebuie sa avem grija inca de acum pentru ca mailurile oricum raman in arhiva .. nu stiu cati dintre noi stergem e-mail-urile care implica o relatie contractuala - factura - confirmare comanda - plata .. etc. E indicat sa gandim long-term, si e f.clar ca Google se foloseste si se va folosi de orice arma ca sa combata vanzarile de links.
    -chiar daca vorbesti codat in email, link urile de dai in original si g..gle le memoreaza
    -totul depinde de algoritmul de scanare a continutului de pe net si din email uri
    -atata timp cit g..gle are un motor de scanare a aproape tot continutului din internet, la scanarea tuturor conturilor de gmail cred ca trece mult mai des.

-concluzia ar fi prudenta si nu atitudinea de paranoia/exuberanta...
    -la alte servicii de email au si ele problemele lor: securitate, siguranta...
    Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tiroid Vezi Post
    e f.clar ca Google se foloseste si se va folosi de orice arma ca sa combata vanzarile de links.
    Mie nu mi-e așa de clar; mai mult, algoritmul a devenit din ce in ce mai secret. Daca mai aveam niste indicii cu PR, acum nu ne mai raman decat rezultatele din serps, metricii de la terti si sa ne dam cu parerea.

Eu observ urmatorul lucru:
    - reclame sus si jos
    - primul apare de 2-3 ori
    - daca e cazul, apare un video youtube (asta e singurul site care are un snippet video)
    - daca se poate, o pagina de facebook

Pentru putinele locuri ramase, se bate cam multa lume. In primul rand, fara sa cumperi link-uri, n-ai cum intra acolo. In al doilea rand, nimeni nu baga bani in link-uri daca nu serveste o pagina relevanta. So, tot ce e in prima pagina e relevant si business-ul merge brici. De ce ar risca un scandal ca a umblat prin emailuri, scandal care ar putea sa-i trimita in istoria Internetului?

Eu cred ca-ti faci probleme degeaba. Si daca tot nu poti sa dormi, ia drobul de sare de pe horn si fa-ti un cont yahoo!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    39
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Ai dreptate si m-am gandit si eu ca ar risca un mare scandal. Problema nu e la mine, doar ca colaborez cu un nr de x surse de link-uri care imi scriu de pe gmail.

Citat Postat în original de Floki Vezi Post
    Mie nu mi-e așa de clar; mai mult, algoritmul a devenit din ce in ce mai secret. Daca mai aveam niste indicii cu PR, acum nu ne mai raman decat rezultatele din serps, metricii de la terti si sa ne dam cu parerea.

Eu observ urmatorul lucru:
    - reclame sus si jos
    - primul apare de 2-3 ori
    - daca e cazul, apare un video youtube (asta e singurul site care are un snippet video)
    - daca se poate, o pagina de facebook

Pentru putinele locuri ramase, se bate cam multa lume. In primul rand, fara sa cumperi link-uri, n-ai cum intra acolo. In al doilea rand, nimeni nu baga bani in link-uri daca nu serveste o pagina relevanta. So, tot ce e in prima pagina e relevant si business-ul merge brici. De ce ar risca un scandal ca a umblat prin emailuri, scandal care ar putea sa-i trimita in istoria Internetului?

Eu cred ca-ti faci probleme degeaba. Si daca tot nu poti sa dormi, ia drobul de sare de pe horn si fa-ti un cont yahoo!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link-uri cumparate
    De cris în forumul Link Building
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th April 2015, 21:48
  2. Inserare link prin hacking
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 7th July 2011, 17:51
  3. Din cauza link-urilor cumparate poti fi banat?
    De Hapiuc Robert în forumul Link Building
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th May 2011, 09:19
  4. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th May 2011, 21:25
  5. Vand: Publicitate prin linkuri, bannere, advertoriale
    De George Ginghina în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th January 2011, 13:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte