Citat Postat în original de AnaliticSEO Vezi Post
Google lanseaza in aprilie un nou algorit care verifica daca siteul este mobile-friendly. În această direcție se pare că nu ați făcut nimic.

Un alt aspect - backlinkurile. Graficul arată de parcă cineva a început să facă spam la greu de prin octombie și undeva prin ianuarie s-a plictisit. Când veți gândi data viitoare o campanie de linkbuilding, ar fi bine să o calculați pentru o perioadă mai mare - 6-9 luni și să evitați să spamați siteuri cum ar fi blogul lui badea.
Serios? Campanie de link building? Nu am facut niciodata si nici nu voi face. De black sauu negative seo ati auzit? Asta s-a intampat. Eu nu spamez nimic, am siteul de 14 ani si ma ocup de jurnalism, nu de spam. Cineva a facut asta si cred ca stiu si cine, insa eu nu am stiut sa ma pazesc si am pus tarziu in disavow siteurile pe care s-a facut spam, dupa ce am luat penalizarea.

Siteul va avea varianta de mobil pana pe 21 aprilie, stiu despre asta. Dar nu de asta am primit penalizarea.

Intrebarea e: am pus siteurile in disavow, e suficient sa se scoata penalizarea?