Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Penalizare de la Panda

AnaliticSEO este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Penalizare de la Panda

Buna

Lucrez acum la un site care fusese penalizat de panda prin aprilie. In octombrie am scos articolele copiate si am facut un update a designului siteului. De atunci pan acum am lucrat la rescrierea si optimizarea articolelor respective, dar nu observam niciun rezultat pozitiv. Articolele rescrise si optimizate sunt indexate bine, parca urca ok (unele is chiar in top10 dupa keyworduri ce au intre 500 si 2000 de cautari pe luna), dar traficul sta "inghetat" la nivelul de 4600. Are cineva vre idee de ce?

Tin sa mentionez ca nu am avut experinta cu siteuri penalizate.
    Panguin Tool - Barracuda Digital 2015-01-22 13-09-58.png

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Fara calcule savante: vezi pe ce expresii erai in top inainte de penalizare si vezi ce pozitii au acum.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 22nd January 2015 la 15:35.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Si cum as putea sa vad ce keyworduri erau in top in aprilie 2013?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Din rapoartele care trebuiau salvate periodic tocmai pt ca google webmaster nu le pastreaza. La clientii mei am tabele si cu potiziile targetate strict, inclusiv un top 20 cu competitorii pt a urmari eventualii noi jucatori.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Trebuiau e cuvântul cheie.. Cred că nu trebuie să mai spun că la momentu respectiv nu făcea nimeni acest lucru. Tot ce am acum îs datele de la analitycs şi datele de update pentru Panda şi toată grădina zoo de la google.

Serban Gabriel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2014
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma uit cu groaza ca si eu sunt in aceasi situatie .. ba chiar mult mai rau...
    Ce este de facut ?

groaza.png

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Conform graficului se pare că şi siteul tău e afectat de Panda. Acum nu e clar de ai mai prins şi Pinguinul în decembreie (în decembrie mereu cade traficul - dacă nu eşti magazin de cadouri).
    Acum aşteptăm păreri şi recomandări de la veterani. Chiar dacă lucrăm de vreo 2 luni la conţinut, nu se vede nicio schimbare..

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Link?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Am primit linkul pe privat de la @AnaliticSEO (te rog sa ceri schimbarea numelui, aici).

Nisa: site medical, plin de sfaturi / tips / tratamente medicale.

Problema principala site-ului este faptul ca autorii nu au nici o expertiza medicala in a oferi sfaturi legate de tratamente / proceduri medicale. Majoritatea articolelor sunt scrise de useri de genul "alinaniculai87yahoocom". Presupun ca e vorba despre o anume Alina Niculai nascuta in 87.

Cine este ca sa poata da sfaturi medicale la varsta asta? Medic? Guru? Vraci?

Google face bine ce face cand penalizeaza site-uri cu astfel de profile. Oamenii nu se trateaza, sau se trateaza "dupa ureche" urmand aceste asa-zise "tratamente" recomandate de "no-name". Intr-unul din articole cineva cerea sfaturi pentru un copil destul de grav bolnav. Un astfel de user ii oferea sfaturi medicale. Ce mai e de zis? Isi asuma cineva responsabilitatea in cazul in care cineva pateste ceva netratandu-se sau tratandu-se dupa astfel de sfaturi?

Mai multe detalii legate de nisa medicala si Google, aici:

Google Quality Rater Guidelines Leaked: New Insights Revealed - Forbes

Although the concept of ‘Your Money Your Life’ (YMYL) pages was included in the previous manual, the newly leaked document emphasizes the importance of these types of pages. YMYL are pages or sites that could potentially impact the “future happiness, health or wealth of users.” These types of pages, because of their potential life-changing ramifications, are held to particularly high standards.

- Medical information pages: webpages which provide advice or information about health, drugs, specific diseases or conditions, mental health, nutrition, etc.

Takeaway: Webmasters and marketers should be keenly aware of what sites and pages qualify as YMYL content: if the content of your site could have an impact on the wealth, health or happiness of your readers, consider (at the least) having your content vetted by an industry expert. If you do have expertise or authority in a particular area, be sure to clearly display this on your site, not only for the benefit of human rates, but for the benefit of your readers as well.

The guidelines indicate that raters should be looking for official indications of expertise when evaluating a site or page. For instance, if a site is offering medical advice, it should be written or vetted by a person or organization with the appropriate level of medical expertise.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 25th January 2015 la 19:16.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

- site-ul la care lucrez acum nu e singurul în domeniu, şi vai!, minune! restul sunt bine merci, chiar dacă spamează keywordurile sau sunt şi mai proaste de cât respectivul
    - autorii, majoritatea, sunt studeţi ai făcultăţilor de profil. Sunt şi medici, dar puţini. Dar oricum asta e inapţie curată. Nu am auzit nimeni să înjure jurnaliştii când vorbesc de medicină, de exemplu. Articolele respectiv au caracter fie informativ, fie descriptiv. Şi în mod normal le poţi găsi în orice enciclopedie medicală (dacă ai bani să o cumperi). Nu îţi oferă nimeni sfaturi "miraculoase";
    - la o analiză mai atentă puteai descoperi pe site medici, care au tot dreptul să ofere consultaţii (eu cred)
    - fie vorba între noi, modulul "Cere sfaturi medicului" nici nu a fost implementat măcar. Ce se scrie în comentarii, e altă treabă. La momentul respectiv site-ul poate fi catalogat drept "enciclopedie medicala"

Dacă tot ai descoperit conţinut dubios, articole neadecvate sau care te sfătuie să îţi tai un rinichi, te rog să-mi dai likurile pe privat. Noi acum lucrăm la editarea şi adăugarea conţinutului calitativ şi îţi vom fi recunoscători din suflet pentru contribuţie.

În caz de ai trecut cu vederea primul post, îţi amintesc. Siteul a fost penalizat de Panda (incep sa ma conving de asta) în 2013. În toamna anului trecut s-a început munca la site. Ce a fost, cine a scris şi ce a scris nu mă priveşte. Eu spun cine scrie şi ce se face acum al site, iar acum am întâlnit o problemă tehnică pentru care caut o soluţie la fel de tehnică. Google spune multe despre site-uri şi de cele mai multe ori pentru a te face să dai bani pe AdWords. Şi asta ştiu toţi care lucrează în domeniu.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum pot vedea daca un site are penalizare pt continut duplicat - panda
    De CalinB în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th November 2014, 19:00
  2. Panda update 4.1
    De mariusx în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2014, 15:30
  3. Cum sa iti revii dupa o penalizare Panda?
    De Ramonel în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 29th June 2012, 18:36
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2011, 01:13
  5. Panda 2.2
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 13:27

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.