Rezultate 1 la 10 din 71

Subiect: [ LIVE ] PENGUIN UPDATE 18 octombrie

Afișare hibrid

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca abordarea ta este un pic gresita.
    Daca ai un site pentru care cumperi adwords, bineinteles ca folosesti analytics, wmt , etc , toate toolurile puse la dispozitie de google. Le dai bani deci esti in gratiile lui.
    Pentru ranking organic, deschizi site separat in care nu folosesti niciun tool de la google.
    Tii ouale in 2 cosuri distincte, de-aia spun ca e abordare gresita.
    Abordarea adwords nu implica seo deci poate sa fie un site cu 0 backlinkuri , croit special pentru cumpararea de trafic din diferite surse cum ar fi adwords.
    Un alt design si o alta abordare se va aborda pentru un site gandit sa urce in cautari organice. Caz in care poti folosi statcounter, care e gratis si oarecum asemanator cu analytics.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Eu cred ca abordarea ta este un pic gresita.
    Daca ai un site pentru care cumperi adwords, bineinteles ca folosesti analytics, wmt , etc , toate toolurile puse la dispozitie de google. Le dai bani deci esti in gratiile lui.
    Pentru ranking organic, deschizi site separat in care nu folosesti niciun tool de la google.
    Tii ouale in 2 cosuri distincte, de-aia spun ca e abordare gresita.
    Abordarea adwords nu implica seo deci poate sa fie un site cu 0 backlinkuri , croit special pentru cumpararea de trafic din diferite surse cum ar fi adwords.
    Un alt design si o alta abordare se va aborda pentru un site gandit sa urce in cautari organice. Caz in care poti folosi statcounter, care e gratis si oarecum asemanator cu analytics.
    Eu zic ca nu. Care e rostul in a avea 2 site-uri (magazine) separate? Ca sa ascunzi ce de google?

Scoopo, fa-ti treaba cu magazinul, nu te mai ascunde tu de nimeni, ca nu ai de ce. Seo si adwords merg perfect impreuna, seo fara adwords oricum nu are sens.

Iar analytics este esential, atat pentru adwords cat si pentru seo, ca sa nu mai zic pentru development, adminstrativ sau marketing.

Dascalescu vorbeste de impingatoare, site-uri dubioase, etc, nu de magazine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 166
    Ultimul Post: 23rd December 2013, 15:40
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 19:08
  3. Răspunsuri: 203
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:36
  4. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  5. Google next Penguin Update will be Big