Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Lămuritiţi-mă ce inseamnă "Optimizare SEO"

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Optimizare seo = optimizare "optimizare pentru motoarele de cautare". Cum seo este un termen general, iar google rankeaza .com, a aparut acest termen.

Optimizarea seo are 2 etape importante:

- on site, care implica optimizarea site-ului (structura, cod, links, etc)
    - off site care implica optimizarea prin link-building, citation, etc.

SEO este parte din promovarea online, pentru ca iti promoveaza site-ul.

on-site te ajuta la cautarile long tail
    off-site te ajuta la cautarile money keywords.

Optimizarea on-site, este destul de simpla, aproape orice platforma cms stie sa-ti ofere uneltele necesare. Daca te ocupi doar de on-site, o sa ai trafic in mare parte pe cautari long tails si foarte putin pe money keywords.

Oricine iti face site-ul, iti ofera unele on-page, de aceea eu consider ca a deschide 100 de posturi lunar cu discutii on-page este pierdere de timp. On-page este pentru incepatori si este explicat in milioane de posturi, nu este nici o "arta" sa faci seo on-page. Off-page este ceea ce conteaza, pentru ca link-urile sunt minim 80% din seo. Cum obtin link-uri, valoarea lor, "puterea" lor, etc sunt ceea ce conteaza in seo.

Exista nise cu concurenta slaba, unde proprietarii nu-si bat capul, ca nu au de ce. Dar dintr-o data apare un "nimeni" si se duce direct loc 1, iar atunci toti intra in "criza". Abia atunci incepe fiecare sa se intereseze de seo, pana atunci, nu conteaza.

@ 2dor. Adwords este un serviciu obligatoriu, pe care eu il folosesc din 2 motive:

1. nise unde clientii intra si ies, nu au motiv sa caute pe mai multe site-uri.
    2. date cat mai exacte, pe care le corelez cu traficul si obtin diverse cifre interesante, cu unele dintre ele generez si "not provided", etc.

Exista foarte multe nise unde traficul se imparte la mai multe pozitii, chiar si pagini, gen : haine online, unde adwords este pierdere. Daca nisa ta este de browsing, adwords este util doar pentru date.

@dascalescu, esti intr-o eroare majora.

----------------

Este destul de jenant, ca unii dintre voi sa oferiti servicii seo si sa nu aveti habar ce faceti. Este jenant si penibil.

Inteleg toti programatorii care ofera servicii de "Creare site" sau "creare magazin" pe un wp+thema si se cred programatori, dar sa oferi servicii seo si tu sa nu ai habar de ceea ce faci, este rusinos = inselaciune.
    Ultima modificare făcută de Tom; 10th April 2014 la 13:06.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    26

Implicit

Mi-am asumat poziția de "răutăciosul" postului. Nu mă deranjează judecata ta. Indiferent cât de inteligentă a fost abordarea ta, există câte unul care-și asumă chestii. Eu mi-am asumat. Rămân la concluzia că vrei un pic de seo juice pentru site-ul tău de SEO vechi. Nu fac pe polițistul, ci doar o remarcă logică la o semantică tricky. Am voie, sper.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

A face seo, depinde si de noroc? Nu am fost niciodata penalizat, desi daca va spun ce si cum fac io, ma banati de pe forum

Asadar, daca aia, aia si ailalta nu e buna, inseamna ca sunt norocos? De ce pe altii ii pica?

Sa stii seo, inseamna sa oferi seo? Daca il faci pentru tine, stii?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce inseamna pentru voi "Good On Page Optimisation"
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th June 2013, 21:51
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th December 2012, 01:49
  3. Sfaturi optimizare cuvant cheie "greu" .
    De Hapiuc Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 8th May 2011, 00:57
  4. Site umanitar "Fa Un Bine" - idei optimizare
    De raluca în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 6th May 2011, 10:52
  5. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente