Salutare baieti

Deschid acest topic din cauza ca tot aud urmatorul lucru: fara "good on page optimisation" este foarte greu sa urci in google chiar daca ai o strategie buna de link-building. Mai jos am sa descriu ce inteleg eu din acest seo on page si evident astept parerile voastre pentru ca vreau sa acumulez mai multe informatii de calitate.

Sa presupunem ca vrem sa ne facem un magazin on-line de vanzari.. sa zicem (ce sa zicem...) catei, acum mi-a venit
Dezvolt pe puncte pentru a fi mai usor de urmarit

1. Ne cumparam un domeniu si aici apare prima intrebare:
este bine ca numele domeniului sa contina keywordu-ul (in acest caz caini de vanzare)? Daca nu folosesc acest keyword e mai nasoala treaba? (adica
urca mai greu site-ul?)
2. Titlul paginii principale din cate stiu eu ar trebui sa contina doar keyword-ul, altfel spus "caini de vanzare", nu "caini de vanzare de rasa" de exemplu
3. Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru:
atunci cand vine vorba de <h> ar trebuie ca h1,h2,h3 sa contina doar keyword-ul sau derivatii ale acestuia? De exemplu "catei de vanzare" (nu caini de
vanzare)
4. Fiind vorba de produse (cateii nu sunt intra in aceasta categorie dar ziceam asa) este bine ca fiecare produs in parte sa inceapa cu keyword-ul?
5. Este indicat sa creezi un text despre ceea ce vinzi si sa il postezi pe prima pagina pentru a creea relevanta? (cum ar fi un welcome ce sa contine key-ul pe
care te bazezi), sau este de ajuns sa optimizezi titlul, descrierea si <h>-urile ?

Care este tactica voastra privind on page seo? Daca vreti evident sa imi spuneti si mie.
Va multumesc anticipat pentru suport