Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 60

Subiect: Test SEO - 50 Euro, prin Paypal

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ma, in locul tau, ca sa ma scot, spuneam ca am primit cele 4 exemple in privat de la OanaS. Si inchideam discutia. Te-ai facut de rahat, te-ai facut, nu il mai rascoli sa miroasa mai tare. Las-o cum a cazut.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Probabil asa le face si clientilor sai.

Iti dau 50 de euro daca un site e mai bine optimizat SEO decat al tau. La care clientul, pai uite site-ul numesite.ro sta mai bine...dar vertedi, pai normal ca ala e al meu, acum vrei sa iti dau si bani pe munca mea? =)))

Cat de penal...

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca vrei sa o luam asa cu multe subtilitati, din ce stiu eu lucrurile stau asa :
    Compatibil cu telefoanele mobile sau tablete = poate fi vizionat pe un device mobil indiferent de cum este afisat siteul. El poate fi vizionat pe telefon sau tableta
    Optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete = sa fie optimizat pentru o navigare cat mai usoara, sa arate ok etc etc

Nu inteleg de ce faci toate astea daca oricum
    50 Euro (este o sumă modică)
    ?

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Ia ute ce scriam:

"Cred ca toată lumea ştie ce înseamnă un site compatibil cu telefoanele mobile sau tablete, nu trebuie sa facem conferinţă."

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ok, măi Răzvane, eu nu contest că postul ăsta nu a fost scris corect poate, adică ar fi trebuit să specific că trebuie prezentată doar munca ta şi sincer, eu nu aş fi fost în stare să prezint alte site-uri, adică munca altuia însa este doar opinia mea şi nu are importanţă ce cred eu despre mine. Înteleg, tu ai vrut să demonstrezi că ai prezentat ceva site-uri care într-adevăr îndeplinesc condiţiile cerute de mine. Ai prezentat 4 site-uri dar trebuie să înţelegi că un website compatibil cu telefoanele mobile trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Nu am timp şi nici interes să arăt ce înseamnă un website optimizat pentru mobile şi mai ales că ăsta nu este un forum pentru tractorişti, este seopedia.ro, adică numele spune tot.

Dacă întelegi aceste servicii, trebuie să ştii ce înseamnă un website optimizat pentru mobile, nu este suficient să se încarce repede, trebuie să aiba o anumită structură CSS şi/sau JS. Eu văd că unele persoane sunt răutacioase, aşa este peste tot însă, atunci când este dreptate, nu mai încerca să visezi sau mai întreabă în stânga, în dreapta - află şi părerea altora despre comportamentul sau experienţa ta în domeniul respectiv. Să nu înţelegi greşit, nu mă refer la comportamentul tău! Mă refer în general la persoanele răutăciase de aici şi de pe alte forum-uri, persoanele care "ştiu tot".

Oricum, citesc cu plăcere ce se scrie pe acest forum însă la provocări rumegate pe arătură şi vorbe urâte nu mai răspund şi asta nu înseamnă ca nu sunt aici. Toată stima tuturor!

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

PAM - PAM !

......... si uite asa a luat sfarsit o seara la shaorma ))

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Sunt de, acord să donez, 1.99¤ (tva, inclus), lui, nRazvan pentru, "descoperire".

Si io ma intrebam (inainte sa vad cele 4 site-uri) de ce naiba vrea sa fie site-urile din domeniul seo =))
    Intr-un final, daca nu se descoperea cele 4 site-uri, premiul era al lui =))) ca el are exact 4 site-uri conform ceriintelor lui.

De ce naiba n-ai spus 5?

Nu mai pot, ma p&$ pe mine.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Nu am timp şi nici interes să arăt ce înseamnă un website optimizat pentru mobile...
    !
    Eu am timp sa-ti citesc topicul si sa-ti dau negativ.
    Tu ai interes sa platesti o suma modica daca vrei sa mai ai cu cine discuta pe forum.

Multi dintre noi au avut timp si interes sa ajute comunitatea, se pare ca tu ai timp doar pt tine(interes). Cred ca e cazul sa cauti definitia comunitatii sau a unui forum.

Topicul jenant, il poti inchide rapid prin plata unei sume modice. Restul e can-can.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred că voi nu aţi citit bine ce am scris la început şi încă mai susţineţi nişte lucruri copilăreşti. Păi dacă cerinţele au fost pentru patru site-uri şi cineva prezintă doar doua care se încadrează, de ce trebuie să plătesc! Mie sincer mi se pare jenant că susţineţi aceste lucruri.

@Tom, nu ai pentru ce sa îmi dai negativ şi asta nu este o soluţie. Eu am deschis acest topic nu pentru mine, am vrut doar să văd dacă se găsesc astfel de site-uri, adică optimizate corect. Dacă discutam despre cum trebuie să arate un website compatibil cu mobile, atunci da, asta discutam şi ar fi trebuit sa explic eu dacă mă ducea capul sau tu. Eu mă aşteptam să vină cineva şi să spună - "uite, ce zici de site-ul ăsta? Se poate optimiza? Ce lipseste?". Chiar nu înteleg de ce susţineţi că ar trebui să plătesc! Daca site-urile alea nu îndeplinesc toate condiţiile, cum praştie să platesc? Nu am văzut pe unul să zică - "asta a cerut omul, asta arătaţi, pomană nu se dă!"

@Vali D, am ales acest domeniu pentru ca asta fac eu şi am sperat că persoanele care fac acest lucru să prezinte un site bun. Aici se discuta despre SEO, nu despre altceva. Să nu crezi că eu nu am decât 4 astfel de site-uri pentru că asta este domeniul meu de activitate. Pot arăta pe putin 5, care ar îndeplini aceste condiţii însa, nu am vrut să pun în discuţie site-urile mele, nu ar fi fost corect. Şi acum întreb eu, cât de urât ar fi să zic - uite site-urile mele îndeplinesc aceste cerinţe, iau eu banii.

Banii ii voi plăti oricum însa, să îi plătesc pe ceva care să merite nu pe vorbe goale, pomana nu dau pe Internet, în altă parte cu toată plăcerea. Topicul ăsta are deja o săptămâna şi nu am văzut pe cineva să vina şi să spună - uite aici, ăsta, ăsta şi ăsta, îndeplinesc aceste condiţii, pune banii aici! Păi dacă cerintele au fost pentru 4 şi tu vii cu 2 site-uri, este normal sa plătesc? Păi m-am tâmpit? Sau cine ar face aşa ceva? Eu cer să îmi aduci 4 boi şi tu vii cu doi boi şi două capre, plăteşte nenică pentru că asta am găsit.

Interesant! klaudiu îmi dă de 4 ori BAD! Păi eu cred că asta este o mare prostie, la acelaşi topic să dai 4 bad-uri. Ce facem, ne batem în BAD-uri? Pentru ce am primit de la voi BAD? Chiar întreb, pentru ce? Trebuie să plătesc o tâmpenie susţinută de câteva persoane care nu înteleg că cerinţele au fost pentru 4 site-uri şi sau prezentat numai 2?

În sfârşit văd că cineva ştie să mai şi controleze un site! Merci Mishu - mă lupt aici cu 5 persoane care susţin nişte aberaţii şi dau BAD-uri, pentru că aşa sunt educaţi.
    Ultima modificare făcută de vertedi; 9th February 2014 la 03:42.

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Interesant! klaudiu îmi dă de 4 ori BAD! Păi eu cred că asta este o mare prostie, la acelaşi topic să dai 4 bad-uri. Ce facem, ne batem în BAD-uri? Pentru ce am primit de la voi BAD? Chiar întreb, pentru ce? Trebuie să plătesc o tâmpenie susţinută de câteva persoane care nu înteleg că cerinţele au fost pentru 4 site-uri şi sau prezentat numai 2?
    Eu iti dau bad pe unde te prind, pentru teapa de acum 2 ani.
    Bafta in continuare, "domnule"!

LE: vad ca ai 2 bad-uri la acest topic. Unul e de la Tom. Restul de 4 pana la 2, sunt de la mine inteleg.
    E greu cu matematica.
    Ultima modificare făcută de klaudiu; 9th February 2014 la 05:16.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer RON in schimbul a Euro/Dolari in Paypal
    De staycu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 21:47
  2. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th July 2006, 01:25
  3. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 17