Rezultate 1 la 10 din 204

Subiect: Penguin 2.0 Generation Spam-Fighting, Is Now Live

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    poate asta e valabil pe .ro (nu stiu... eu doar am siteuri in engleza si stau mai mult pe .com) si nu prea urca un site nou mai ales daca concurenta e mare. oricum chiar daca te urca cred ca putin dau share sau de linkuiesc, nu stiu cine mai are timp de asa ceva chiar daca ii place, nu se ocupa de asta...cine site cum daca ai 1000 de vizitatori pe zi (ca site nou!) si sa te linkuiasca 2%. Faza cu Matt care vine si spune ca daca aveti continut de calitate creste singur site-ul pt ca te linkuiesc altii e cam vrajeala (sigur , e adevarat ce spune el si e recomandat intr-un fel, dar foarte rar se intampla si urcarea e greoaie..poti sta mult si bine cu super continut..ceva ceva trebuie sa faci). Iar pt cei care fac ceva a gasit si aici o solutie, a permis Negative Seo. Pana acum un an de zile linkutile externe nu te influentau sau le ignorau..acum se pare ca nu-i mai place sa le ignore, aplica filtru de negative seo, chiar daca e facut de concurenta. Eu ma mai uit pe un forum dein US si au aparut servicii de negative seo, gen 450 USD sa scoata pe cineva din SERP dupa un anumit cuvant de cautare (exceptnad brandurile mari unde nu se poate face nimic). plata dupa ce se vad rezultatele..oamenii sunt siguri pe ei. Eu zic ca asta nu trebuia sa se permita..sa te puna sa scoti linkuri ca sa-ti ridice penalizarea (asa ceva nu mai exista in nici un motor de cautare). Acum cred ca profilurile curate sunt mult mai bine vazute VS un profil cu un link de calitate de exemplu din business.com dar si alte balarii.

Un examplu: sunt acum de prin India oameni care isi fac networkuri personale de cate 600-800 de directoare de linkuri pe IP diversivicat. Il pune online si adauga continut in director luand linkuri de pe net la intaimplare. te trezesti intr-o zi cu 1000 de linkuri si ti se aplica negative seo.

Am mai citit pe forumuri, sunt oameni cu familii de intretinut in disperare, s-au trezit penalizati fara sa faca nimic, aveau si ei un ecommerce mic si se ocupau de continutul pe site...doar pt ca au aparut nu stiu ce profil de linkuri murdar..asa ceva nu trebuia sa se permita.
    Da, e valabil pentru ro, n-ai specificat targetul. Daca scrii bine, ideal cu date, primesti linkuri. Dan are un gaz cu cateva linkuri foarte bune, pentru un simplu articol. Doar ca trebuie sa inveti sa-ti alegi subiectele, in functie de nisa.

Negativ seo nu e o problema, chiar te ajuta foarte mult Trebuie doar sa profiti de linkuri. Iti fac eu un serviciu de 100 euro, sa-ti elimin negative + avantaj, vs 450 ca sa te penalizeze. Cat crezi ca o sa mearga cu negativ, daca costa 450 sa te pice, si 150 sa te ridice?

Da, retelele au devenit simple, doar ca altgoritmul trebuie sa tina cont mai mult de PR, si cred ca asta urmeaza. PR-ul inseamna autoritate, e foarte greu de obtinut, asa ca daca rezolva problema cu retelele cu PR mare, si detectarea de linkuri vandute (penalizare PR), retelele devin inutile.

1 link bun > 100 slabe
    1 link bun > 1000 junk.

Preferi sa-ti iei 1 link bun, asa ca retelele sunt inutile.

Eu am site loc 1 cu 11 links, de 2 sapt deja, si sunt peste site-uri cu 500 root.

spam-ul nu este o solutie, indiferent de tipul lui. Quality conteaza, atat in online cat si in offline. Mai devreme sau mai tarziu, o sa fie doar site-uri quality, restul dispar. Trendul este de quality, asta incearca si Matt sa zica, dar nu-i iese. Site-urile create pentru linkuri gratis, (directoare, advertoriale, bookmarks, statistici, social etc.), sunt inutile, implicit nu il poti sustine, daca esti deindexat sau fara pr. Iar asta e cel mai usor de facut. pr0 pt vanzare de linkuri, deindexare pt spam.

Au facut deja asta cu multe site-uri mari, si fiecare si-a reparat problemele (x a pus nofolow, y a scos linkurile, z a eliminat paginile, ....). Cand un ziar, sau portal, primeste warning, se curata imediat La fel un blogger sau un site de business. Stii ce repede iti repari problemele?

Esti blogger, scrii doar advertoriale? Pai ce blogger esti deindexat? Mai ai bani de host si domeniu? Daca scoti advertorialele, cu ce traiesti?

Solutii sunt, doar ca Google se misca extrem de incet, de la un update la altul, nu aduec schimbari majore. Asa ca mai dureaza ceva timp, sa ajungem la quality. El aduce acum diferite modificari, brand push de exemplu, tocmai pentru a nu promova spamul. Considera ca un brand e quality, indiferent daca userul cauta altceva

Are seo local pe nise unde nu exista. Se prinde si el la un moment dat. Prea multe cifre strica, trebuie sa includa si partea manuala in setarile de algoritm.

SEO NU inseamna doar pozitii, incercati sa intelegeti asta, si o sa ganditi altfel.
    SEO FARA un site bun, este egal cu 0.
    SEO fara conversii e inutil.
    SEO este obligatoriu, pozitiile NU!
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th June 2013 la 00:01.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
    De Raoul în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd June 2013, 10:16
  2. After Penguin, Panda & co - keyworduri
    De Bukum în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 11:59
  3. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18