Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Posibila penalizare?

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@karismasand nu era intentia mea sa crezi ca sar la gatul cuiva, imi pare rau ca ai citit cu acel ton raspunsul meu care nu iti era nici macar adresat (m-am apucat sa ii raspud lui Nichita dar tu intre timp ai postat).
    O sa cer o evaluare asa cum m-ai sfatuit in GWT (nu stiam ca se poate). Cat despre negativ te rog sa ma crezi ca nici nu stiu ce inseamna...

@Nichita Repet, nu este copy/paste, dar nu am ce sa fac, dupa cum am spus povestea oficiala a filmului este aia, nu o pot schimba dupa bunul meu plac, la fel si actorii care sunt, scenograful sau regizorul. Este adevarat ca ma inspir de pe alte site-uri, dar nu copiez. In ceea ce priveste pop-up si pop-under, in primul rand nu datorez nimanui explicatii, am apelat la acel serviciu vazand cum mi-a scazut adsense ptr ca platesc intre 4-8 €/1000 de vizualizari. Ar trebui sa apara doar odata la 24 ore ptr un IP. Nimic dubios in asta, JuiceAdv este o firma foarte serioasa, colaborez cu ei pe mai multe site-uri de vreo 3 ani fara probleme.

Eu in ceea ce priveste originalitatea mi-am expus punctul de vedere fara sa am intentia sa jignesc pe nimeni, daca este sa sar la gatul cuiva as sari doar la gatul lui Google.

Luati de exemplu site-urile de jocuri online free, gasiti aceleasi jocuri peste tot, cu descriere mai mult sau mai putin asemanatoare, dar jocul este acelasi, tot asa te joci pe un site sau pe altul. Nici un site, in afara de cele consacrate de exemplu miniclip sau armorgames, nu aduc nimic nou, doar poate o descriere un pic diferita, in loc sa scrie ca trebuie sa te bati cu monstrii scrie ca trebuie sa te lupti cu dihanii, dar asta nu inseamna ca daca cineva pune online un astfel de site trebuie condamnat, ca nu trebuie sa existe ptr ca gasesti aceleasi jocuri si la el.

Un alt exemplu, site-urile cu software, daca cauti un antivirus gratis gasesti aceleasi programe antivirus pe toate site-urile, cu o descriere poate diferita, dar subiectul este acelasi, nu este nimic nou, nici un site nu aduce nimic nou, antivirusul de oriunde il descarc tot asa functioneaza.

Daca Google penalizeaza pentru asta ar trebui sa indexeze doar site-urile oficiale a jocurilor, programelor, filmelor, etc., iar restul sa nu mai existe... si atunci nu ne mai masacram creierii cu site-urile web. Banuiesc, vazand cum se comporta, ca asa va face intr-un viitor, va devenii un megaportal unde vei gasi tot ce vrei fara sa mai cauti pe alte site-uri.

Sper ca am explicat destul de bine punctul meu de vedere in ceea ce priveste continutul site-urilor si sper sa nu cititi postul meu cu un ton ofensiv, sunt doar mirat de aceasta penalizare cand vad zeci de site-uri ca al meu (nimic in plus cu adevarat) avand aceleasi locuri in SERP fara sa fie penalizate.

In ceea ce priveste adsense, folosesc acest serviciu din 2007, deci sunt sigur ca daca aveau ceva de spus, asa cum m-au avertizat pentru alte site-uri, ma avertizau si in legatura cu acest site, in curand are 3 ani de cand este online. Dar problema mea nu este adsense in acest moment. Castigurile se vor marii doar daca va creste traficul.

Multumesc ptr sugestiile primite, o seara placuta tuturor.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

@lectronix. relax.
    Avem membri care castiga (de aproape 2 ani) mii de euro lunar cu site-uri de filme p0rno - din adsense.
    Unui prieten de-al meu ia fost acceptat de adsense un astfel de site (doar review si trailer). Acum castiga destul de bine.

Nu e din cauza continutului, clar. Daca era, te penalizau de mult. Poate si concurenta si-a bagat mana.
    Vand Advertoriale (pr 5)

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

V-ati uitat sa vedeti ce trust are, nu depaseste 10. la 70 de refereri, sa ai trustul ala rupt in doua, e clar ca ai linkuri "SMECHERE". Vb "Nichitei". zi mersi ca esti asa. Dar pe mn spre exemplu m-a rupt cu cotinut tradus, nu copy paste si am trustu mult mai pare, si diferenta de PA si DA mai buna ca site-ul tau. Motivele ti s-a spus. karismasand mi-a spus si mie sa o iau de la capat, ala ar fi sfatul si pt tine

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

lecktronix am avut si eu site de traiele. Nu e musai sa faci comy paste ca asa e versiunea la poveste. Poti scrie povestea intr-o alta forma, te poti lega de actori de regie. Concurenta e imensa pe filme. acum google toaca tot ce prinde. Ti-au raspuns doi dintre cei mai evoluati. si eu m-am certat cu Nichita odata degeaba. Ne-a raspuns la fel la toti. Daca ei in considerare bine, daca nu tot bine

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

pentru forumul din semnatura nu ma gasesc in primii 1000 (pe google) dupa cuvantul "forum"
    forumul are o vechime de un an si PR 2 , 700+ pagini indexate .cam 70 de unice pe zii din care 90% de pe google

imi pot face probleme ca sunt penalizat de google ca nu ma gasesc dupa cuvantul "forum"?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Esti penalizat de panda, eu am cautat textul din 3 articole la intamplare de la tine de pe site si le-am gasit in cel putin alte 2-3 site-uri cuvant cu cuvant, nu am stat sa verific mia mult.
    Se paote face continut unic despre orice stire
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Esti penalizat de panda, eu am cautat textul din 3 articole la intamplare de la tine de pe site si le-am gasit in cel putin alte 2-3 site-uri cuvant cu cuvant, nu am stat sa verific mia mult.
    Se paote face continut unic despre orice stire
    cum pot iesi din aceasta penalizare?

se poate cu timpul daca se posteaza unice doar?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Daca modifici toate textele astfel incat sa fie unice eventual adaugi mai mult text, cu stirile ulterioare despre film, etc poti scapa de panda
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Teme Q & A - Posibila penalizare ?
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th February 2012, 11:05
  2. Posibila alternativa la afiliere
    De emm în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th February 2012, 21:15
  3. O parere despre o posibila colaborare
    De imagini în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 13