I Shit You Not.
Google Groups
Via http://www.facebook.com/neaguhoria
I Shit You Not.
Google Groups
Via http://www.facebook.com/neaguhoria
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
cat de repede ii baga in seama pe cei mari
E cu siguranta o greseala in cazul lor. O alta tampenie. E site de stiri, nu e un magazin online sau site de servicii, de ce ar avea nevoie de "link building"![]()
Si cu siguranta au mii de linkuri care par "unnatural", dar fiind site de stiri, e normal.
Daca primeau pt vanzare, era alta discutie.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cred ca e vorba de o avertizare, nu de un anunt de penalizare.
Am vazut astfel de avertizari, dar Google nu a luat nici o masura impotriva site-ului.
Nu mai stiu care era diferenta intre mesajul de penalizare si cel de avertizare, dar sunt sigur ca ati vazut si voi.
Trust, but verify.
Ideea din spate este că a primit această avertizare.
Adică să fim serioși, BBC.co.uk cumpără link-uri, cu miile, lunar.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Sa fie oare algoritmul google in urmatorul fel: site-uri de top si restul?
Iar la site-uri de top, sa se introduca manual respectivele site-uri, care sunt ok, din toate punctele de vedere, iar la restul sa se aplice "the penguin"?
Si oare, sa fii uitat google sa introduca site-ul respectiv in site-uri de top?
Lasand gluma la o parte, oricum, cred ca este o gresala in ceea ce priveste BBC, dar oricum, avertizarea a fost trimisa, indiferent daca sunt link-uri naturale sau sa zicem "cumparate" (ceea ce nu cred)
Site-urile de top sunt revizuite manual periodic, stiu un caz in care un site cu un trafic semnificativ din ro a fost usor penalizat (scadere de 10%) acum aproximativ 0 luna. Partea interesanta ca in cadrul unui eveniment google sa facut o revizuire manuala de un angajat google ce avea o functie de conducere (se pare ca sa facut o bifa undeva) si de atunci traficul a crescut inapoi unde era.
Asa ca site-urile mari cum este BBC sigur sunt revizuite manual si au o bifa prin care nu se permite o penalizare decat cu un accept uman.
Notificarile sunt automate si poate au scapat
Am avut o serie de comentarii spam ce au avut trecut la url site-uri precum facebook bbc sau CNN, asa ca este usor sa detecteze google unnatural links
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O explicatie aici RSS the SEO
asa ca trebuie avut grija cu rss-urile..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)