Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Encrypted search, o schimbare aparent minora

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

si Google face angajari
    The job description says:
    As Product Marketing Manager within the search growth team, you will be responsible to developing plans, creatives, campaigns and programs to increase the number of user’s signed in.
    Google Is Hiring Someone To Find Ways To Make You Want To Search While Signed-In

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu nu inteleg, credeti ca este o diferenta majora intre ce anume cauta userii logati fata de ce cauta cei ne-logati?
    Adica nu se poate face o estimare, trebuie sa stim cifra exacta?
    La valori merge "regula de 3 simpla". Am verificat comparand Analytics, WMT si awStats. Plus script intern de statistici la vreo 2 siteuri.
    Pentru valori mici cautarile efectuate de webmaster, proprietar+angajati, parteneri, concurenti si de softuri de tip "Free Monitor for Google" (acesta ptr WMT, de ex.) pot favoriza cuvintele principale in defavoarea longtail-urilor.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 13th January 2013 la 00:17.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    As inclina spre faptul ca esti.
    Hehe, eram sigur ca o sa ma taxeze cineva ... Din fericire, imi dau si eu seama.

Dar, cred ca e bine sa urmaresti posibile potentiale probleme in viitor, daca ai timpul necesar. De multe ori am supravietuit doar pentru ca aveam planul B, C D... J de rezerva, anticipand posibile probleme in viitor, care abia se zareau pe moment.

Uneori, modul paranoid de a vedea lucrurile, chiar plateste. Fireste, e discutabil.

Cred ca banii incasati pe o taxa nu ar acoperi nici o infima parte din investiile ce ar trebui sa le faca ptr a realiza niste statistici (si acelea estimative) pe care in acest moment i le oferim aproape toti pe tava.
    Intr-adevar recent Google a facut miscarea de trecere a serviciului G Apps pe taxa, insa acolo e alta mancare de peste.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ceva mai ieftin "şî di pi la noi": Certificate SSL
    Wow, varianta ieftina la mxhost e chiar ieftina... recunosc insa ca nu stiu diferentele fata de unul mai scump, adica daca trebuie neaparat sa iau unul mai "brand" sau nu. Din moment ce de recunoscute, sunt recunoscute de browsere.

Referitor la Apps, am auzit si eu, insa evident e un alt serviciu. Si desigur, exista si alte solutii, deci fiecare alege.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

La valori merge "regula de 3 simpla". Am verificat comparand Analytics, WMT si awStats. Plus script intern de statistici la vreo 2 siteuri.
    Pentru valori mici cautarile efectuate de webmaster, proprietar+angajati, parteneri, concurenti si de softuri de tip "Free Monitor for Google" (acest ptr WMT, de ex.) pot favoriza cuvintele principale in defavoarea logtail-urilor.

eu inteleg ca te cauti pe Google, dar dai si click?
    La valori mici e usor de controlat, iar la valori mari nu conteaza, asa ca nu vad "urgenta" de a vedea chiar tot. Erorile de extrapolare sunt infime si pot fi neglijate.

Ar fi o exceptie - cautari speciale pe care le fac doar userii logati, sau o proportie mai mare de useri logati. Nu-mi da prin cap ce ar putea fi, dar e posibil sa existe. Probabil cei care cauta "webmaster tools"? sau "gmail"?
    Trust, but verify.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Eu nu inteleg, credeti ca este o diferenta majora intre ce anume cauta userii logati fata de ce cauta cei ne-logati?
    Adica nu se poate face o estimare, trebuie sa stim cifra exacta?
    Nu e vorba neaparat de cifra, ci de exact ce anume cauta, e o chestiune de detaliu, iar detaliile sunt importante. (longtail, cum spunea si Marius Cristian)

Pe o nisa unde ai 5 cuvinte cheie mari si late, desigur ca estimarea este arhisuficienta. Insa cand ai spre exemplu o campanie Adwords importanta, cu 1000 de cuvinte cheie din 10 sub-nise diferite, devine chiar important sa urmaresti ce cauta fiecare vizitator.

Si mai tarziu, sa urmaresti conversia, facand legatura intre sursa (cuvantul cheie cautat) si finalitate (cati bani ti-au intrat in buzunar).

Eu personal folosesc un sistem custom, facut in-house, iar de cand a fost introdus (inainte foloseam Statcounter + Analytics etc) performanta vanzarilor practic s-a dublat. Nu doar statistici de trafic - pot vedea istoricul complet al unui utilizator pe parcursul unui an, cand a venit, de cate ori, ce cautari, ce pagini a vizitat, ce comenzi a facut, cand a trimis o intrebare, a postat un comentariu sau a dat click pe un link de email, si inclusiv chat-urile online cu operatorii de vanzari. Iar echipa interactioneaza cu sistemul in timp real, si poate inclusiv valida apelurile telefonice asignate unei anumite cautari (conversie manuala). Si pe viitor, voi servi continut personalizat fiecarui vizitator, in functie de acest tracking. Pentru acest sistem, precizia e foarte importanta.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Din cauza ca nu ma astept ca link-juice-ul pasat catre http, sa se transfere catre https. Asta inseamna alta campanie de link building, sau sa contactezi o caruta de webmasteri, ca sa actualizeze link-urile.[COLOR="Silver"]
    Pai ziceam ca faci redirect 301 http -> https. Se paseaza pr-ul.
    Caut cu jingle.ro.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

eu inteleg ca te cauti pe Google, dar dai si click?
    O mare parte din cei care au site cu nume de domeniu de tip keywords + angajati, parteneri (care au cont de plasare a comenzii in acel site) si mai ales concurenti obisnuiesc sa acceseze astfel siteul daca acesta este in top, bineinteles.
    Chiar si clientii fideli ar putea fi inclusi aici, ei nu cauta pe google siteuri despre pixuri, ci vor sa ajunga la pixuri.ro. Nu mai vb de faptul daca siteul dorit este pixuri.biz, pixuri.org.ro samd.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 13th January 2013 la 00:16.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pai ziceam ca faci redirect 301 http -> https. Se paseaza pr-ul.
    Eu nu as baga deloc mana in foc, pentru PR-ul pasat prin 301 redirect.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

O mare parte din cei care au site cu nume de domeniu de tip keywords + angajati, parteneri (care au cont de plasare a comenzii in acel site) si mai ales concurenti obisnuiesc sa isi acceseze astfel siteul, daca eesta este in top, bineinteles.
    Chiar si clientii fideli ar putea fi inclusi aici, ei nu cauta pe google siteuri despre pixuri, ci vor sa ajunga la pixuri.ro.
    True.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Eu nu as baga deloc mana in foc, pentru PR-ul pasat prin 301 redirect.[COLOR="Silver"]
    Ar trebui sa bagi
    Caut cu jingle.ro.

emm
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Nu, nu bag. Been there, done that.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th November 2011, 01:13
  2. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 01:16
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th November 2010, 17:21
  4. se poate modifica la css o chestie minora?
    De Krm în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 7th October 2010, 01:09
  5. Yahoo! Search - Instant Search
    De Krumel în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th March 2006, 20:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii