Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pagini "neselecatate" in google index

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit Pagini "neselecatate" in google index

Am observat ca exista in GWT index status report ... unde iti poate arata cate pagini sunt adaugate la index .. recent mi-a scazut semnificativ numarul celor neselectate dar nu vad nici un efect in trafic... Au vreun rol statiticile astea >?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

cred ca stiu de ce au scazut , am facut modificarea 301 redirect to homepage la sfatul lui emm

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

un articol bun Intoxicarea traficului prin indexarea propriilor pagini in Google | Nimicul lui Krumel

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu cred ca au facut ceva cei de la google, pentru ca si la mine erata la fel. Intre 16.12.2012 si 23.12.2012 este o scadere masiva exact ca la tine. Traficul e la fel, si mentionez ca nu am umblat la redirect sau alte chestii de genu de 4 ani .

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de alarma Vezi Post
    Eu cred ca au facut ceva cei de la google, pentru ca si la mine erata la fel. Intre 16.12.2012 si 23.12.2012 este o scadere masiva exact ca la tine. Traficul e la fel, si mentionez ca nu am umblat la redirect sau alte chestii de genu de 4 ani .
    corect, am observat acum ca exista scadere in perioada aia si la restul siteurilor

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Si la mine a scazut numarul de neselectate foarte mult in data de 23 decembrie.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Am observat ca exista in GWT index status report ... unde iti poate arata cate pagini sunt adaugate la index .. recent mi-a scazut semnificativ numarul celor neselectate dar nu vad nici un efect in trafic... Au vreun rol statiticile astea >?

cred ca stiu de ce au scazut , am facut modificarea 301 redirect to homepage la sfatul lui emm[COLOR="Silver"]
    La redirect 301 pagina cu pagina, numarul de not selected creste. Paginile care sunt redirectate vor fi scoase din index. La fel se intampla si daca ai canonical. Pot fi pagini care au noindex, pot fi pagini care au continut similar cu alte pagini. De exemplu pagini care contin parametri de sortare intr-o categorie de produse.

La mutari de site-uri si schimbari de URL-uri creste semnificativ numarul de not selected. Nu intotdeauna este un lucru rau, desi in mod normal numarul de pagini neselectatea ar trebui sa fie mult mai mic decat totalul de pagini adaugate la index.

Gestionez mai multe site-uri si la majoritatea Nr de Not Selected este mai mare decat Nr de pagini indexate. Am observat si eu cateva scaderi in numarul lor la jumatatea lui Dec.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

alex.web este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    26th July 2012
    Posturi
    212
    Putere Rep
    27

Implicit

Am patit si eu aceea scadere insa pe la inceputul lunii Decembrie.. ulterior am adaugat redirect 301..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th January 2012, 19:57
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Pagini "in constructie" sau pagini direct finalizate
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th June 2009, 09:57
  4. Pagini "ciudate" ce apar in google
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th November 2008, 09:53
  5. Pagini generate dinamic care par "statice"
    De duduloi în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th July 2004, 17:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.